Vlotte en correcte afhandeling. "Zaken doen": tof zo !

Vlotte en correcte afhandeling. "Zaken doen": tof zo !

Duidelijke website en snelle levering

Stoommachine besteld welke volgende dag is geleverd. Prima service en duidelijke website.

Gemiddeld

Airco plug & play gekocht. 2e dag na bestelling om 17.30 uur een mailtje moeten sturen omdat ik geen verzending doorkreeg. Daarna wel keurig antwoord en de volgende ochtend stond de chauffeur er om 7.45 uur. Op de site wordt vermeld dat de airco geschikt is voor 125 m³ maar op de doos staat max. 100 m³ vermeld. Weer een mailtje eraan gewaagd en krijg een antwoord dat dit is gebaseerd op huizen in spanje / frankrijk / kroatie etc.etc. Op de site staat een aantal m³ bij lage isolatiewaarden van 75 m³. Ik vind dit niet netjes/ kloppen.

Alles volgens afspraak

Airco ontvangen en geplaatst door Mars Installatie- en Koeltechniek B.V. Alles functioneert tot nu toe uitstekend en ben erg tevreden over het gehele traject van bestellen en voorlichting door Bostools en plaatsing door Mars.

Mijn bestelling nog niet ontvangen dus kan nog niet beoordelen.

Goed site en redelijke prijzen, verder kan ik nog niet beoordelen want ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen. Wel is mij om een review gevraagd, maar vertrouw erop dat het goed komt.

snelle levering, goed product!

Wij kopen al jaren bij bostools.nl en zijn er zeer tevreden over de levering van het goed product!

vlotte site

Bestelling nog niet ontvangen of verzonden maar degelijke overzichtelijke site . Verdere beoordeling volgt bij levering. Volgens een vriend degelijke shop met ervaring.

Snelle levering, mooi product

Mooi product voor een nette prijs. Ik moet m nog gaan gebruiken en kijken of deze doet wat ik verwacht maar het ziet er goed uit.

Zoals het hoort!

Top service!

Netjes behulpzaam een zeer accuraat geholpen

Geweldig ontvangstcomité personeel cq eigenaars

Heb een bestelling gedaan wat heel snel, en correct op zeer prettige wijze i s geregeld. Echt een aanrader voor mijn omgeving. Alleen jammer dat in de folder voor e- bike vouwfietsen geen prijzen zijn vermeld. Met vriendelijke groet Henk Buitenhuis Nunspeet

Kon helaas geen acount aanmaken maar telefonisch perfecr geholpen en snel geleverd startmotor voor mijn aggregaat

Super handig en degelijk apparaat

Wat een gemak. Op stahoogte kloven. Met een behoorlijke kracht splijt hij probleemloos de fikse blokken. Tijd en spierkracht besparend!

Snel en goed

Gewoon goed.

Snel en goed geregeld

Top snel geleverd

Goede service, vriendelijk personeel

Leuke kleine shop met vriendelijk personeel.

Alles prima en op tijd

Alles correct uitgevoerd

Snelle alternatieve levering wanneer product niet op voorraad is.

Er wordt gebeld wanneer er iets niet op voorraad is en er wordt ook direct een alternatief geadviseerd dat duurder is maar toch (eenmalig) zonder meerkosten wordt geleverd. Geweldige service.

Keurig, netjes en volgens afspraak afgehandeld

Alle afspraken zwart op wit en op de juiste tijd. Toch een aandachts puntje : omdat er tussen kopen en plaatsen (in overleg) nog al wat tijd tussen zat zou het wenselijk geweest zijn wanneer er even contact geweest zou zijn. Alles keurig afgehandeld en heel vakkundig geplaatst, zeer zeker aan te bevelen !!!!!

Snelle, accurate levering

Het bestelde product werd snel bezorgd en we werden keurig op de hoogte gehouden.

Probleemloos

Ondanks dat post.nl De boel belaze.... zeer tevreden tel kontakt gehad met jullie er werd zelfs aan geboden het art nogmaals toe te sturen. Leuk om bij jullie shoppen no nonsens klasse!!

Snelle levering en goede service

Super goed

Super service en levering van kwaliteits airco

3 stuks airco snel geleverd

kwaliteit voor goede prijs

Een snel koppeling voor een douchekop besteld heel Nederland af geweest ( incl Grohe) nergens te koop bij toeval hier terecht gekomen en voila. Super makkelijk en goed product

11 Kleiland

Ijsselmuiden 8271 RV