Review 1 — Misleidende productinformatie Ik heb een barbecue besteld op basis van de duidelijke vermelding dat er een shoptegoed van €100 bij inbegrepen was. Deze vermelding stond zichtbaar op de productpagina, inclusief foto. Kort na mijn bestelling bleek dit shoptegoed echter plotseling niet meer te gelden, en de afbeelding met die belofte werd verwijderd. Na contact met zowel Bol.com als Art & Craft kreeg ik tegenstrijdige informatie. Bol vroeg mij om bewijs, dat ik heb aangeleverd, maar verwees de zaak daarna door naar het “hoofdkantoor”. Art & Craft wees vervolgens naar Bol en nam geen verantwoordelijkheid voor de misleidende vermelding op de productpagina. Uiteindelijk heeft Bol.com het shoptegoed alsnog uitgekeerd, maar Art & Craft heeft in dit proces geen enkele oplossing of verantwoordelijkheid getoond. Samenvatting: onduidelijke communicatie en gebrek aan eigenaarschap bij een foutieve productvermelding. Review 2 — Onprofessionele afhandeling en gebrekkige communicatie Mijn ervaring met Art & Craft bij de afhandeling van een defecte tv was teleurstellend. Na meerdere contactmomenten ontving ik een coulancevoorstel van €265 als tegemoetkoming. Toen ik dit voorstel wilde accepteren, werd mij meegedeeld dat het niet langer geldig was omdat ik “niet tijdig had gereageerd”. Het intrekken van een eerder gedaan aanbod zonder voorafgaande herinnering of duidelijke termijn vind ik niet klantvriendelijk. Daarnaast was de communicatie afstandelijk en standaard, zonder blijk van empathie of maatwerk in de behandeling van mijn dossier. Samenvatting: Art & Craft toont weinig flexibiliteit of klantgerichtheid in de afhandeling van klachten en komt gemaakte toezeggingen niet na. Na contact met zowel Bol.com als Art & Craft kreeg ik tegenstrijdige antwoorden. Bol vroeg om bewijs, dat ik netjes heb gestuurd, maar daarna werd alles doorgeschoven naar “het hoofdkantoor”. Art & Craft verschool zich achter Bol
Beste Luc, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen met ons te delen. We vinden het jammer te lezen dat je ontevreden bent over het verloop van zowel je bestelling als de opvolging van het eerdere dossier. Wat betreft de barbecue: graag verduidelijken we dat de productpagina waarop dit artikel werd aangeboden, wordt beheerd door Bol.com. Als externe verkoper plaatsen wij onze producten binnen hun platform, maar de beschrijvingen, afbeeldingen en acties op de productpagina worden rechtstreeks door Bol.com beheerd en aangepast. Wanneer er foutieve of verouderde informatie op hun website staat, ligt de verantwoordelijkheid voor de correctie en eventuele compensatie bij Bol.com. We begrijpen dat Bol.com je in dit geval uit coulance het shoptegoed heeft toegekend — wat wij uiteraard volledig ondersteunen. We vinden het jammer dat dit voor verwarring heeft gezorgd en nemen je feedback mee in onze samenwerking met Bol.com om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen. Met betrekking tot je televisie willen we graag verduidelijken dat het coulancevoorstel van €265 dat je in oktober 2024 ontving, expliciet een geldigheidstermijn van één jaar had. Je hebt ons in oktober 2025 opnieuw gecontacteerd, waardoor dit aanbod helaas niet meer geldig was. Ondanks het verlopen van dat voorstel hebben we meerdere keren contact met je opgenomen om alsnog samen te bekijken welk toestel je vandaag op het oog hebt, zodat we een nieuw en persoonlijk voorstel konden doen. Tot op heden hebben we daar helaas nog geen informatie over ontvangen. Ons doel blijft om met elke klant tot een redelijke en correcte oplossing te komen, ook wanneer eerdere voorstellen zijn verlopen. Als je alsnog wilt laten weten welk toestel je graag zou aanschaffen, bekijken we met plezier wat we op dit moment voor je kunnen betekenen.
Envoi soigné, délai respecté. Le gsm est en parfait état rien à signaler. Je mets 4 étoiles car je ne mets jamais le maximum mais je suis très contente de mon achat chez vous. Merci
Algemeen Op donderdag een artikel besteld die op zaterdag volgens de webshop & bestellingsbevestiging ging geleverd worden. Jammergenoeg geen verzendbevestiging ontvangen. Op maandag de klantendienst gecontacteerd, kan enkel via contactformulier & niet telefonisch bereikbaar. Verzending Niet geleverd volgens de door art&craft geadverteerde levertermijn. Niet mogelijk om iets van status van de bestelling te zien op de website zelf. Klantenservice Art & craft is niet telefonisch bereikbaar. Enkel via een contactformulier.
We zien dat je bestelling helaas vertraging heeft opgelopen en dat de levering niet volgens de aangegeven termijn is gebeurd. Dat is uiteraard niet de bedoeling. We bekijken dit intern en gebruiken jouw feedback om onze processen verder te verbeteren.
Zondag bericht gestuurd airco werkt niet / wordt binnen 24 uur behandeld, ondertussen nog 3 berichten gestuurd nog geen reactie, dit is niet oke
Beste Jos, Wat jammer om te horen dat je zo'n slechte ervaring had – dat is natuurlijk helemaal niet de bedoeling. Even ter verduidelijking: op zondagen en feestdagen werkt onze supportdienst niet. Afgelopen maandag was bovendien een officiële feestdag in België. We zien dat de meeste berichten de dag nadien wel behandeld zijn, maar we begrijpen uiteraard dat wachten op reactie frustrerend is. We hebben je e-mailadres en naam nagekeken, maar helaas kunnen we geen bestelling of klantvraag terugvinden. Zou je ons even je bestelnummer kunnen bezorgen? Dan kijken we het meteen verder voor je na en zorgen we voor een oplossing. We helpen je graag verder!
Vandaag een 10 tal mails gestuurd met K.F. Met 1 woord: compleet! Art & Craft is een compleet bedrijf. Lokaal en fysiek gevestigd. Scherpe prijs. Strakke website. En vooral zeeeer behulpzame mensen. Mensen die hun SKP (service kern proces) kennen. Als gebeten service ontwikkelaar en opvolger kan ik enkel zeggen: compleet. Mijn eerste aankoop maar ZEKER NIET mijn laatste. Speciale dank aan K.F. voor uw geduld en flexibiliteit. Mvg K.L.
Dank je voor je review! Top om te horen dat alles naar wens was én dat je een mooie aanbieding hebt kunnen scoren. We helpen je in de toekomst graag opnieuw.
Het gekozen produkt werd binnen de afgesproken tijd geleverd. Geen negatieve ervaring gehad,dus volgende keer weer Art en Kraft!
Bedankt voor de fijne feedback Jan. Blij om te horen dat je tevreden bent over onze bezorging!
Volledig naar wens
Bedankt voor je review Daniel & veel plezier met je aankoop!
Snelle levering en goed geprijsd
Bedankt voor de fijne feedback, Gerrit. Blij om te horen dat je tevreden bent over onze bezorging én prijs!
Ik ben tevreden van mijn aankoop. Een goede prijs/kwaliteit verhouding. Echter vond ik het jammer dat ik geen info heb gekregen over de verzending van mijn order en dus ook geen Track en Trace. Gelukkig was er net op dat moment iemand thuis om het order in ontvangst te nemen.
Bedankt voor je melding, Nadia. Het spijt ons dat je geen verzendbevestiging hebt ontvangen. Wellicht is er iets fout gelopen in ons systeem, waarvoor onze excuses. We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop!
Perfect geregeld, snelle reactie op vragen
Prima product en op tijd geleverd.
De snelheid van leveren, de kwaliteit van de machine en de aantrekkelijke prijs. Wat wil een mens nog meer.
Via de pricewatch op tweakers.net, kom ik regelmatig bij "Art & Craft" uit. Alles is altijd goed geregeld; snelle verzending en degelijk verpakt. Ik heb nooit de moeite genomen om een review achter te laten, maar elke bestelling hier is (tot nu toe) probleemloos geweest.
Een airfryer besteld van Philips met cashback actie. Netjes een link gekregen, maar het was voor mij niet duidelijk. Daardoor de eerste aanvraag voor de cashback afgewezen. Een reactie is bleef even uit. In mijn ogen is een snelle service of in ieder geval reactie belangrijk als bedrijf. Het apparaat was verder goed.
Revue originale
Een airfryer besteld van Philips met zogenaamde cashback actie. Philips meldt dat ze hier helemaal niet aan meedoen. Een reactie is niet te krijgen. Je kunt het doen met een formulier invullen, maar daar wordt niet op gereageerd.
Ik was op zoek naar een receiver, keuze was op een Denon DRA900 gevallen. Deze stond in het zwart als 2de kans bij ArtandCraft met een afprijzing, met een extra van 10% korting de bestelling geplaatst. De bestelling werd netjes door een vervoersbedrijf afgeleverd. Uitgepakt, geinstalleerd en daarna de receiver aangezet, wat een mooi aparaat! Voldoet aan mijn verwachting, is keurig door de vorige klant teruggestuurd, ik heb nu voor een hele nette prijs een prachtig HiFi
Zeer geslaagde winkel. Snelle levering en een eenvoudige manier om een bestelling te plaatsen. Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan.
Zeer tevreden met de snelle en correcte levering. De prijs van mijn Sonos Ace-koptelefoon was bovendien het laagst bij Art & Craft.
De bestelde producten worden zoals altijd de volgende dag geleverd. Art & Craft is altijd open in communicatie en betrouwbaar.
Aanvankelijk was ik wat ontevreden over de levertijd van mijn bestelde product. Het bestelde werd iets later dan verwacht prima en volgens de levertijd indicatie in goede order geleverd. De vriendelijke en juiste reactie van de klantenservice is Top van Art & Craft, vandaar 5 sterren (een 10!).
Revue originale
Mijn bestelling zou gisteren tussen 08.00 en 22.00 geleverd worden maar ik had geen mail o.i.d. ontvangen. Helaas reageert Art & Craft ook niet op mijn 3 mail verzoeken en zijn ze telefonisch niet bereikbaar. Dus voor nu moet ik helaas een slechte beoordeling geven...
Ik ben iemand die zeer prijsbewust ben. Eerst zoek ik uit wel produkt ik nodig heb en dan schuim ik het internet af voor de laagste prijzen. Dit is de 2de keer dat ik op Art & Craft het produkt tegenkom dat ik zocht en het veruit aan de laagste prijs zag. Omdat het prijsverschil met anderen telkens zo groot was, was ik eerst redelijk twijfelachtig. Toch de knoop doorgehakt, verwachtte ik alleszinds trage levering en eventueel bijkomende problemen, maar telkens kwamen mijn goederen de dag nadien aan (ook al bestelde ik redelijk laat in de dag). Zowel de laserprinter als de stofzuiger die ik hier gekocht heb, werkten perfect, werden supersnel geleverd EN het waren echte kwaliteitsprodukten die in consumententesten ook aangeraden werden. SUPER content en ik zal in de toekomst zeker terugkomen voor mijn andere benodigdheden. Ik ben over het algemeen een heel kritische klant die altijd wel ergens iets op aan te merken heeft, maar ik kan tot nu toe geen negatieve kritiek vinden :) Dikke aanrader dus.
Snelle levering, prima prijs en vriendelijke mensen, top!
Prijs & snel verzonden
Artikel interessant geprijsd en snel geleverd. Ik ben een tevreden klant en kan dit alleen maar aanbevelen.
‘s middags besteld volgende dag in huis Pakket kun je helemaal volgen Ik ben heel tevreden
Verpakking was niet meer origineel "gesloten", was dus reeds geopend geweest. Daarnaast zat er een extra stroomkabel bij die niet bij het toestel hoorde en de plastic bescherming van de afstandsbediening was gescheurd en de batterijtjes voor de afstandsbediening zaten los in de doos. Toestel zelf is onbeschadigd en volledig in orde, werkt zoals het hoort, maar toch knaagt het idee dat het niet echt "nieuw nieuw" is. Lijkt me een soort van "tweede kans"-toestel waarvoor wel de volle prijs moest betaald worden. Wegens een vroegere aankoop tot volle tevredenheid (JBL Soundbar) terug Art & Craft gekozen maar nu stemt het mij toch tot nadenken.