2 sterren: slechter dan verwacht
Pluspunten
die boven de productomschrijving stonden.
Op alle 7 foto's stond een accesoire afgebeeld waarvan een foto met de de 3 delige accesoire separaat in beeld en zelfs een van de verpakking met daarop de vermelding in beeld en schrift dat ceze onderdeel is van het pakket!
Via de klantenservice krijg ik nu te horen dat deze niet meegeleverd gaat worden en dat ik mijn bestelling desgewenst wel mag annuleren. Duh.
Ik vind dit op zn zachts gezegd zeer misleidend en niet wat je verwacht van een betrouwbare webshop.
Al met al maakt dit bedrijf helaas geen goede eerste indruk.
VerbeterpuntenOp 30-7 bestelde en betaalde ik een camera,AC-196232, het was mijn eerste kennismaking met A&C..
Vandaag, 3 weken verder heb ik nog steeds geen camera en geen enkele indicatie wanneer en of ik deze nog kan verwachten. Morgen ga ik op vakantie. Zonder camera dus.
Dan de Klantenservice.
Omdat de productomschrijving onvolledig was in wat er precies geleverd zou worden en wanneer(orderstatus bleef staan op"we hebben uw betaling ontvangen" heb ik n mailtje gestuurd om te vragen hoe dit zat. Hierop kreeg ik vlot eem repky dat ze het niet wisten maar meteen uit zouden zoeken en mij op de hoogte zouden houden. Ruim een week hoor ik niks dus besluit er nog maar een mailtje aan te wagen.dit mailtje komt terecht bij een (andere medewerker die opperde dat mijn boodschap vast niet voor hem bestemd was! Daarop nog maar een mailtje gestuurd met het verzoek om mijn vragen bij de desbetreffende persoon neer te leggen.
Dat lukte zowaar en enige tijd later kreeg ik "antwoord" op 1 van mijn vragen: wanneer kan ik mijn camera verwachten? Het antwoord was: ik weet het niet, de leverancier weet t ook niet. Voor de kennelijk over het hoofd geziene 2de vraag moest ik, je raad t al: weer een mailtje sturen. Zucht. Gelukkig werd er nog wel excuses gemaakt voor de problemen met de mailtjes, iets met n nieuw systeem o.i.d.
Mijn 2de vraag was wat ik nu precies geleverd kreeg omdat de productomschrijving hier geen opheldering over gaf.
Wat wel duidelijkheid gaf of zo dacht ik, waren de 7 foto's