Beste Paul, Wat jammer dat u ons negatief beoordeeld. Wij hebben naar mening alles geprobeerd om u tevreden te stellen. Daar u zelf verantwoordelijk bent voor het te kunnen leveren van uw bed, lijkt ons logisch, wij weten namelijk niet hoe u woning ervan binnenuit ziet en hoe breed of groot het trapgat in de woning is. Dit zijn de dingen waar de koper zelf verantwoordelijk voor is. Wij hebben u aangeboden, als het hoofdbord door het raam past, wij zelf terug willen komen om het bed te instaleren. Wel bent u zelf verantwoordelijk om dit te regelen, omdat wij dat niet mogen, in verband met de verzekering voor schade aan uw woning en voor onze medewerkers. Helaas kunnen wij dit probleem niet verder voor u oplossen, als met de aangeboden service voor latere installatie. Hopend op uw begrip Met vriendelijke groeten, Team lionbeddenshop
Beste Ingrid, Wat jammer dat u deze ervaring heeft gehad met onze webshop. Misschien heeft u foto’s gemaakt van het ontvangen pakket, zodat wij het door kunnen geven, op de betreffende afdeling, zodat dit niet meer voorkomt. Helaas kunnen wij er voor u niets meer aan veranderen, maar we nemen het zeker mee voor de toekomst, zodat er beter op gelet wordt. Hopelijk heeft u wel veel plezier van het door u ontvangen dekbedovertrek, mocht deze beschadigd zijn , door de defecte verpakking dan horen wij dit graag van u. Ons excuus voor dit ongemak, hopend op uw begrip Met vriendelijke groeten, Team Lion Beddenshop 0174-297365
Beste Jelte, Wat jammer dat u ons negatief beoordeeld. Wij hebben u namelijk meerdere malen aangeboden het betreffende dekbedovertrek, die u niet heeft gebruikt terug te sturen via BOl.com. En de bij ons bestelde artikelen kon u met het bijgeleverde label terugsturen, mits ongebruikt. Het bleek dat u daaral ondergeslapen had en deze konden wij dan ook niet accepteren als retour. Dat de betreffende artikelen niet meer verkrijgbaar waren, was alleen maar omdat de artikelen uitverkocht waren . Het kan wel eens gebeuren dat een artikel niet bevalt, maar dat wil niet zeggen dat het dan een slecht produkt is. Hopelijk is het zo een beetje duidelijk. Met vriendelijke Groet. Team Lion beddenshop