Goede kwaliteit en prijs en duidelijke website

De website is overzichtelijker en informatief. Je kunt makkelijk keuze maken en krijgt aanvullende informatie over de producten. De levering en bestelinformatie is adequaat en duidelijk. De levering en netjes afgehandeld. Besteld vaker bij shoesupply altijd fijn geholpen.

Lekker snel geleverd en fijne sokjes. Ik ben heel tevreden

Snel en makkelijk

Snel geleverd, zonder problemen!

Ruime keuze, prima kwaliteit en acceptabele prijzen

Ruime keuze van voet-en schoenverzorging met een prima kwaliteit en acceptabele prijzen

Zeer goede en snelle service

De kwaliteit van de schoensmeer is zeer goed ,makkelijk uit te poetsen met een katoenen lap

2x opdringen van producten is irritant

Bestelling en bezorging prima in orde. Daarna krijg ik tot 2x een mail of ik niet een product ben vergeten (onderhoudsset). De eerste keer vond ik al opdringen van een product, de tweede keer vind ik echt niet kunnen.

Ondanks dat PostNL een fout had gemaakt met de aflevering heeft shiesupply zich ingezet om die fout snel te herstellen. Spullen waren goed verpakt en was zodoende ook redelijk op tijd.

Ruime keuze en snelle levering.

Redelijk

Duurde erg lang voordat ik de bestelling kreeg. Ongeveer 1,5 week. Update bestelling steeds in spambox. Producten verder goed in orde

niet goed

mijn bestelling is nog steeds niet geleverd

Prima producten

Bama schoenzolen zijn prima!

goede producten

Voor de eerste keer bij ShoeSupply besteld. Producten zijn snel geleverd. Zwarte strepen zijn van de schoenen verdwenen, blij mee.

Good service

My shoe polish arrived on time and in good order thank you ShoeSupply.

Lekker ruikend

Handig in gebruik. Zeer snelle levering.

perfekt

alles heel netjes geregeld

Product goed ontvangen

Schoensmeer bruin besteld en snel en goed ontvangen. Ik had graag ook zwarte schoensmeer besteld, maar die was niet te koop helaas. Wel zwarte schoen creme te koop, maar die is bijna overal verkrijgbaar. Ik zocht namelijk niet naar 'schoenverzorging', maar naar schoensmeer, die ook zorgt dat de kleur wordt hersteld i.p.v. alleen maar dat het leer als zodanig goed blijft.

Product is super

Ben tevreden met mijn gekochte producten

goede service

Nadat ik mijn bestelling geplaatst had, bleek dat ik veters van 150 cm. had besteld ipv 180 cm. Na 1 mailtje werd dit veranderd en de meerprijs van enkele dubbeltjes werd niet doorberekend. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Een dikke vette 10

ShoeSupply had net die ene veter die ik zocht.

ShoeSupply had net die ene veter die ik zocht. Enigzins vertraagde levering maar werd daar keurig over geïnformeerd.

Hielverhogers werken fantastisch

Minder pijnen beter en langer kunnen lopen

Vlot geleverd met een minimum aan verpakking

Levering was vlot en te volgen via mail. Verpakking was beperkt tot besteld product.

Verkeerd bezorgd

U kunt er niets aan doen, maar mijn bestelling werd afgeleverd bij een ander PostNL ophaalpunt dan vermeld, nl. kilometers buiten het centrum. Voor mij een mijl op zeven om daarheen te gaan, ik heb geen auto. En een uur fietsen om een paar veters op te halen, hoe leuk ze ook zijn, zie ik niet zitten. Dus de bestelling komt ca 15 augustus retour.

Reactie van het bedrijf

Bij het bestellen heeft u zelf aangegeven dat het daar bezorgd moest worden. Het kan namelijk prima als brievenbuspakketje door de brievenbus, had u ook verzendkosten gescheeld.

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Dinsdag besteld, woensdag in huis :) Erg tevreden met de snelle levering en de producten zijn van uitstekende kwaliteit.

Leuke en sterke veters

Hele leuke en sterke veters

Zooltjes zijn perfect

Snelle levering binnen een dag en precies wat ik nodig had.

Grasweg 1 B

1761LE Anna Paulowna

Over ShoeSupply.eu

123sokken.nl - snelste en goedkoopste sokkenshop van NL shoesupply.eu - europa's grootste online-warenhuis voor voet- en schoenverzorging.