Goed geholpen, mooie sokken

Na enige vragen over de maatvoering, waarbij ik vriendelijk woord ben gestaan, heb ik sokken besteld. Ik ben erg tevreden over de snelheid waarmee het geleverd is en de kwaliteit van de sokken.

top

Top :)

Snel geleverd, goed verpakt, gratis product toegevoegd

Snel geleverd, goed verpakt, gratis product toegevoegd

Goede kwaliteit leren veters en snel geleverd.

Snelle verzending

Fijne elastische veters voor mijn sneakers, zodat ik niet hoef te strikken. Wat sowieso niet lukt met 1 hand

Het bestelde artikel heeft het gewenste resultaat opgeleverd. Het kadootje (sokken) wordt erg gewaardeerd!

wat vroeger normaal was, wordt vandag in de praktijk gebracht

Enorm assortiment, intuïtieve site, mooie prijzen, snel in huis……..wat wil je nog meer?

Prima webshop, behulpzame mensen

Bestelling ging prima, behalve dan dat ik de verkeerde kleur koos. Een berichtje was voldoende om dat te laten corrigeren. Al met al een goede ervaring met deze webshop.

Prima en snel geleverd

Betrouwbaar Snel

Zeer tevreden met de bestelling en de snelle service.

Erg goed product

Erg goed product

Goeie producten, snelle verzending

Wel prijzig, maar verder een goeie webshop ruime keuze en nette verzending en levering.

Alles om de schoenen in vorm te houden

Mooie schoen- en laarzenspanners gekocht van cederhout, snel thuisbezorgd

Ok

Verschillende dunne veters besteld. Echter, de dikte ervan verschilt. Bovendien is de lengte die geadviseerd werd voor 4 gaatjes aan de korte kant.

Prma gevoel ga zo door

Ordered a few pairs of laces for my Converses, very satisfied. Came fast and fitted perfectly. Will order again =)

Traag

Bezorging duurt lang

Perfecte bezorging.

Heel goede ervaring.

Alles ging in één woord 'gesmeerd'!

Duidelijke en zeer klantvriendelijke website met een groot assortiment aan artikelen.

Snel en goed

Goed product, snel geleverd!

Snel en netjes geleverd

Veters besteld en volgende dag netjes bezorgd

Zeer zeker aan te bevelen

Ruime keuze Snelle levering Prettige communicatie

Snel en makkelijk

Pakket was fluks

Snelle levering en groot aanbod!

Ik heb hier steunzooltjes gevonden voor in mijn sandalen (die te plat waren) en vind ze heel aangenaam.

Grasweg 1 B

1761LE Anna Paulowna

Over ShoeSupply.eu

ShoeSupply.eu - Europa's grootste online-warenhuis voor voet- en schoenverzorging.