Matig

De kleur van de veters was niet donkerbruin zoals ik wilde. De kleur was meer lichtgrijs/bruin

Levering was snel en goed.

Alleen kan ik nergens ontdekken wat ik nu besteld had, ik wil er nog een paar bestellen , maar welke ? Zat ook geen factuur in de mail.

super

ik had fout gemaakt met maat hebben ze heel snel aangepast en verzonden nog paar gratis sokken erbij geweldig !

Ik heb hier veters besteld duidelijke communicatie en snel geleverd

buitengewoon snel service

heb de bestelling geplaatst op de middag...en de volgende dag nog voor de middag geleverd.en de besteller was een rappe,vriedelijke kerel!super service!!

Hielverhoger

Goed passende inlegzooltjes

Alles werd correct verwerkt en toegestuurd

Wij werden op de hoogte gehouden van vertraging. De bestelling werd correct verzonden en ontvangen

Zorgvuldig

Fijne reactie op de bestelling. Heb even moeten wachten op de bestelling. Maar men informeerde mij. Super.

Levering ok

Alles vlot verlopen

Amateurs

Niet professioneel

Top snel en leuk extra cadeau

!

Prima inlegzool en in mijn maat

Dit is de tweede keer dat ik inlegzolen besteld heb. Onlangs om medische redenen een schoenmaat omhoog gegaan. Dus ook nieuwe zolen nodig Gelukkig kan ShouSupply mij hier in voorzien. Ik heb nu maat 50

Maar wens

Ook nog een verrassing Met 2 paar fijne sokjes

Veters

Ik kreeg precies wat ik besteld had.

Juiste product vlot via brievenbuspakket in huis

Makkelijk bestellen , vlotte levering van juiste en prettig aanvoelend product voor prettige prijs

Goede producten, levertijd kon beter

Aardige klantenservice, het duurde wel even om het pakketje te ontvangen.

Blij met zooltjes

Probleemloze levering

Snel de kapotte veters vervangen

bestelling zonder vertraging ontvangen

voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

correcte levering op tijd

De inlegzolen Mefisto zijn prima kan weer een tijd voort

Eerste bestelling niet voorradig

Mijn eerste ervaring is dus niet goed. Veters voor mijn schoenen besteld omdat mijn huidige veters afgebroken zijn en ik mijn schoenen dus niet aan kan doen. Besteld en verwacht dat deze binnen 1 a 2 dagen binnen zouden zijn. Niet dus een week wachten. Geef dan bij bestellen aan dat ze er niet zijn dan ga ik ergens anders bestellen, nu ik betaald heb gelijk kan ik wachten

Uitstekend!

Voor herhaling vatbaar.

Produkt was niet op voorraad dus twee weken wachten

Op de website had kunnen staan dat het product niet op voorraad was en de levertijd dus ca 2 weken zou zijn!

Mooie producten en snel geleverd.

Grasweg 1 B

1761LE Anna Paulowna

Over ShoeSupply.eu

ShoeSupply.eu - Europa's grootste online-warenhuis voor voet- en schoenverzorging.