Snel en goed.

Goede website. Makkelijk te bestellen. Levering op tijd volgens afspraak.

Snelle levering. Mooie inlegzolen en steunzolen. Ook de veters waren TOP. Maar de telefonische hulp van Margriet was helemaal geweldig!!!

Geheel naar wens

Door de grote hoeveelheid van keuzes is het soms best lastig om de juiste maat /kleur en eigenschap van het product te kiezen. Maar alles is naar wens ontvangen.

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Iets langer moeten wachten dan gehoopt, maar uiteindelijk alles ontvangen. De kwaliteit is goed en de prijzen zijn redelijk.

Geweldig!

Super snel levering!

Nette levering, goede kwaliteit en prijs!

Kom ervaring is goed en een fijne uitleg over de producten

Snel geleverd. Niets op aan te merken.

Gewoon te geloven wat een slechte service voor een enorm hoog geprijsd artikel!

Eerst moet je er 2 bestellen. En verzendkosten bedrag bijbetalen waar hun tenminste ook de factor 3 op hebben gezet! Vervolgens raakt het pakketje kwijt en krijg ik de vraag of ik het adres wel goed heb genoteerd! Ongelofelijk!

Schoenveters van slechte kwaliteit

De uiteinde van de door mij ontvangen veters bleken gebroken, zodat ik de veters slechts moeizaam door de gaatjes kan steken

Goede site. Snelle levering

Bestelde artikelen waren goed. Er werd zeer snel geleverd. Ik zal zeker nog een keer bestellen.

uitstekend produkt en snel bezorg

Deze veters zijn precies wat mijn kinderen willen hebben in hun schoenen.

Vlotte levering en goede kwaliteit

Heel tevreden.

prima levering

Elastieken veter was bij kleuter wel binnen 1 dag kapot. Ze zijn niet slijtvast.

Snelle en nette levering.

Het gekozen product hadden we snel in huis. Was allemaal prima. Ook de communicatie was goed. De levering was zelfs nog vlotter dan werd aangegeven.

Volgens afspraak geleverd

Zoals geschreven, volgens afspraak geleverd, en het bestelde voldoet aan de verwachting. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Volgende keer bestel ik wederom bij deze firma.

snelle levering, kwaliteit

net zoals afgebeeld!

Klantgericht

Goede Veters

Keurig geleverd, kwalitatief goed.

Ok

Ontvangen wat verwacht werd.

Prima levering, prima veter

Als je mail dat de maat niet klopt wordt gecorrigeerd, na aanleiding van een appje ook snelle reactie

Het is gewoon goed geregeld

Grasweg 1 B

1761LE Anna Paulowna

Over ShoeSupply.eu

ShoeSupply.eu - Europa's grootste online-warenhuis voor voet- en schoenverzorging.