Laden reviews...
247 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen snelle verzending en duidelijke communicatie. Bestellingen komen doorgaans snel en goed verpakt aan. De kwaliteit van de producten en de prijs-kwaliteitverhouding worden als positief ervaren. Enkele meldingen over voorraadproblemen werden snel afgehandeld.
Zeer tevreden over het geleverde product.
4 April 2026
Martien
Deest
Gevonden en voorzichtig besteld. Boven verwachting goed dus ik bestel nog een paar voetbedden.
4 April 2026
Annemiek
Pergola
Goede kwaliteit op tijd geleverd
2 April 2026
Reinder
Vollenhove
De zooltjes weken als ondersteuning van mijn voor voet
30 March 2026
Max
Hilversum
Maandagmiddag bestelt en dinsdag al in de brievenbus. De Pedag ultra heel inlegzooltjes zijn heel erg fijn in gebruik.
29 March 2026
Problematiek vlot opgelost
28 March 2026
Ger
Horst
De sportsteunzooltjes doen het erg goed in sportschoenen, goede demping. Alleen de steun onder de middenvoet is nauwelijks hoger dan die van een gewoon zooltje, dat valt tegen. Algehele comfort is prima.
Roel
Veenendaal
Ik had veters besteld voor mijn Floris van Bommel schoenen. Deze waren een exacte match van degene die er nieuw inzaten. Maar bij de bezorging door Postnl was er iets misgegaan. Echter bij een mailtje van ShoeSupply voor een review, zat ook direct de mogelijkheid om een bericht te sturen. En na een melding van Postnl waarin ze aangaven dat het pakket bij mij was afgeleverd, maar ik zelf niks zag, heb ik ze dit in een bericht aangegeven. Direct daarna nam ShoeSupply contact met me op en was het probleem snel opgelost. Dus de volgende dag was het pakketje alweer onderweg en heb ik het wel ontvangen. Dus zeer tevreden met de service en ook met het geleverde product.
Peter
Zoetermeer
Snelle levering, prima hakzooltjes
Yvonne
Dronten
Heel fijn dat ik precies dezelfde veters kon kopen als oorspronkelijk in mijn Floris van Bommel zaten. Snel geleverd dus heel tevreden.
26 March 2026
Frank
Schiedam
Prima, alleen verzendkosten zijn buiten proportie.
26 March 2026
Paul
Zutphen
Keurig verzorgde verpakking
25 March 2026
J.M.
Zeist
Duidelijke webshop, veel keuze, accurate afhandeling.
24 March 2026
Bauk
Twello
Snel bezorgd
Peter
Groningen
Snelle, correcte service. De artikelen waren er zelfs sneller dan de track en trace.
Anita
Groningen
Snel bezorgd goede ibfo
Math
Maastricht
Blij met het product en de verzending
Annemiek
Zeist
Makkelijk bestellen, goed op de hoogte gehouden en de bestelling goed ontvangen
22 March 2026
Mariët
Steenwijk
verkeert besteld,en heel snel terug betaalt
22 March 2026
Met track & trace communicatie was het een 10
18 March 2026
Mats
Oudenbosch
De schoenen van leer, sluiten nauw & vooral rondom gebied van voorvoet. Wel blijf ik de spray gebruiken, om geleidelijk aan soepelheid te bewerkstelligen.
11 March 2026
Jan
Boekel
Veters zijn prima, snel geleverd. Alleen goud is gewoon geel, dat is jammer.
11 March 2026
Freek
Noordwijk aan Zee
precies volgens berichten alles netjes en op tijd o tvangen
10 March 2026
jan
eindhoven
ShoeSupply.eu - Europa's grootste online-warenhuis voor voet- en schoenverzorging.
Grasweg 1 B
1761LE Anna Paulowna