Laden reviews...
247 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen snelle verzending en duidelijke communicatie. Bestellingen komen doorgaans snel en goed verpakt aan. De kwaliteit van de producten en de prijs-kwaliteitverhouding worden als positief ervaren. Enkele meldingen over voorraadproblemen werden snel afgehandeld.
Kwaliteit en super snel ontvangen.
19 December 2025
Y Sel
Utrecht
Kocht vaak veel spullen via Amazon, maar de kwaliteit daarvan was soms niet helemaal top. Alle producten die deze webshop verkoopt, zijn van hoge kwaliteit en de levering is extreem snel. Ik heb alles de dag na mijn bestelling ontvangen. Ik zal zeker terugkomen zodra ik weer iets nodig heb.
18 December 2025
Damian
Budel
Snelle verzending goed verpakt, fijne zolen, voor hielspoor
18 December 2025
Jolanda
Eindhoven
snelle levering van mijn veters. De kleur (jeans) vond ik iets lichter dan verwacht maar verder geen probleem Duidelijke omschrijving op website
16 December 2025
Marjolein
Son en Breugel
Snelle verzending
16 December 2025
Carmen
Limburg
Ik heb voor de eerste keer bij shoesupply besteld en alles op tijd geleverd.
15 December 2025
Farhad
Haarlem
Duidelijke website en nette en snelle levering
14 December 2025
bekende schoenen van Van Bommel voor een schappelijke prijs
11 December 2025
Theo
heesch
Had zooltjes besteld, maar deze zaten niet goed in mijn schoenen. Artikel retour gedaan en binnen een paar dagen het geld terug. Helemaal top!
4 December 2025
Regina
Noordwolde
vlotte afhandeling en producten van goede kwaliteit
4 December 2025
F.B.
Rotterdam
Uit de aanbieders was de keuze voor ShoeSupply snel gemaakt, grote keuze en precies de uitvoering die ik nodig had.
3 December 2025
Joop
Bergen op Zoom
Prima kwaliteit, snel geleverd
30 November 2025
Luuk
Breda
Snel verzonden, komen afspraken na.
29 November 2025
Sanne
Harlingen
Mijn product voldeed niet aan de kwaliteitseisen en dat werd perfect opgelost! Dus een zeer tevreden klant.
G
N
Prima toen aanvankelijk het bestelde niet leverbaar bleek, maar toch na enige dagen wel geleverd is.
Huib
Zwijndrecht
bestelling snel en correct geleverd
Bert
Kerkrade
Voor het eerst hier een bestelling gedaan. Tevreden over het bestelde product. Snelle levering.
25 November 2025
Miranda
Nieuwerkerk aan den IJssel
Snelle service en als cadeautje een paar gratis sokken erbij ontvangen
23 November 2025
Marian
dordrecht
Afspraken goed geregeld,Schoenen opgestuurd netjes ingepakt.
23 November 2025
Iny
St maartensijk
Een gespecialiseerde webshop, overzichtelijk en met de nodige duiding. Zowel het bestellen als de levering ging vlot. De schoenpoets is kwalitatief goed. Daarbij stak bij de levering nog een verrassing. Dus ja, een 10 op 10.
17 November 2025
Danny
Nieuwerkerken
Goede klantenservice.
16 November 2025
Elly
3900 Pelt
Ik wilde een andere kleur veters voor mijn sneakers. Bij ShoeSupply had ik ze zo gevonden, juiste lengte en breedte, juist materiaal, juiste kleur. Snelle levering.
16 November 2025
Renée
België
Blij ,goede firma ,zeer correct en heel goed produkt ,beste tot nu toe
14 November 2025
Anne
Bredene
Ik had zooltjes besteld die niet leverbaar bleken. Dat kan natuurlijk gebeuren. Maar toen ik aangaf dat ik dan maar de bestelling wilde annuleren ging ShoeSupply ingewikkeld daarover doen. Het zou prettig zijn als ze het probleem niet bij de klant leggen.
Beveelt niet aan
13 November 2025
Mads
Amsterdam
Jammer dat u dit als ingewikkeld ervaart, wij proberen juist mee te denken met de klant en dan met een alternatief te komen. Het is zeker niet de bedoeling het probleem bij de klant neer te leggen en als u dat wenst kunt u dan altijd de bestelling annuleren hoor.
ShoeSupply.eu - Europa's grootste online-warenhuis voor voet- en schoenverzorging.
Grasweg 1 B
1761LE Anna Paulowna