Sokken voldoen niet aan beschrijving

Ik heb niet knellende sokken besteld met het doel een niet knellend boord van de sok. Helaas is het een elastieken boord dus knelt wel en geeft een diepe moet in mijn been.

positief

correct veel keuze produkten zeer goed

duidelijke site, snelle levering, juist geprijsd

duidelijke site, snelle levering, juist geprijsd

Ben zeer tevreden over het te ontvangen product. Vergeleken op andere sites was mijn product bij u op voorraad. Snelle levering.

Snelle levering en nette after sales

Ik had een paar sokken bij mijn bestelling met een weeffout. Keurig een creditnota ontvangen.

Besteld en volgens afspraak ontvangen

Goede service, optijd geleverd

Producten zijn mooi op tijd geleverd!

Doen wat ze beloven

Tevreden

Professioneel en snel

Er was een fout met de lengte van een paar schoenspanners, maar toen ik hen dat liet weten, stuurden zij heel snel de juiste op

zeer tevreden

Duidelijke webshop, veilige betaling correcte levering en goed verpakt. bestelde producten ook naar wens. ik ben tevreden.

*Snelle en juiste levering. * Handige site

Snel, efficiënt en een goed product!

Rubber antislipzolen besteld, binnen een dag ontvangen en goede kwaliteit!

Na een vraag gesteld te hebben kreeg ik onmiddellijk antwoord en een juist advies zodat ik meteen kon bestellen. Bestelling kwam 2 dagen later door de brievenbus. Goed product dat doet wat er beloofd was.

Snel en precies zoals op afbeelding staat Erg blij Mee

Goed en snel

Goed produkt en snel in huis

Snelle levering en goeie kwaliteit

Mijn partner is hier super comfortabel mee.

zeer snelle levering, prima online zaak

De hele communicatie omtrent de aankoop en verzending was echt geweldig. Je wordt overal direct van op de hoogte gebracht. Levering was zeer snel. A+++

Wel veel verpakking voor de kleine inhoud. Verder is het tijdstip van de beoordelingsmail niet elegant.

Ik ben te vrede over de steunzolen

Zeer tevreden!

Ik ben erg tevreden over ShoeSupply, artikelen besteld en dag later in huis. Zo hoort het. Top.

Ruim assortiment en snelle levering!

Groot en volledig assortiment aan schoen onderhoud producten. Alles wat je nog zou kunnen hebben is hier te vinden!

Snel bezorgd,en het ziet er tip top uit.

Nog geen product ontvangen

Vorige week besteld maar product nog niet in huis.

Ik ben zeer tevreden. Snelle levering en precies ontvangen wat besteld is. Geweldig

Grasweg 1 B

1761LE Anna Paulowna

Over ShoeSupply.eu

ShoeSupply.eu - Europa's grootste online-warenhuis voor voet- en schoenverzorging.