Redelijk okay item

Had een schoenenlepel besteld. Die zou de volgende dag in de bus gegooid worden maar dat duurde nog een paar dagen langer. Het item zag er op de foto iets mooier uit maar het werkt wel. Handig voor in mijn tas

Een enorme variëteit aan veters

Ik heb platte brede olijfkleurige veters besteld om mijn enkellaarsjes een boost te geven. Mooie veters, zeer betaalbaar, prachtige kleur en mijn laarsjes weer als nieuw !

prima spullen

shoesupply heeft prima spul. minpunt was wel de reactietijd op de bestelling. ook de site kan gebruisvrieiendelijker

Ik heb inleg zooltjes voor mijn schoenen en het voelt nu al goed ,minder pijn in mijn voeten

Veel kleur-keuze Overzichtelijke website Snelle levering

Goed product, prima prijs kwaliteit verhouding en een snelle levering

Netjes en snelle levering

Netjes verpakt en snelle levering

Goed product en de levering optijd super

Prima levering

Goede levering

Goede prijs en snel geleverd

Mooi assortiment om uit te kiezen, nette prijs en snel geleverd

Conform wat je mag verwachten

Veel keus en prima service

Ik heb hier mijn Hanwag's gekocht. Die waren snel in huis en voldoen prima.

Snelle service en het artikel is ook geweldig

Als we wat moeten hebben kwa voeten of schoenen word het zeker bij jullie

Helaas niet exact de juiste kleur, maar wel prima alternatief.

Vriendelijke en goede service

Een onderdeel van de bestelling ontbrak en dat werd de volgende dag meteen opgestuurd

Prima webwinkel!

Nog nooit eerder besteld bij deze winkel maar prima ervaring! Product netjes geleverd, komen afspraken na! Gewoon goed dus!

Uitstekend!

Snelle reactie na bestelling. Het bestelde overstelpte onze verwachting. Netjes ingepakt en geen beschadigingen.

Tevreden

Snel verstuurd en product zoals omschreven.

Zeer tevreden.

Kwaliteit geleverd, wat ik ervan had verwacht.

Eindelijk gevonden!

Ik heb eindelijk een zalf gevonden die mijn verschrikkelijke zweetvoeten geur heeft doen verdwijnen. Ook zijn mijn voeten veel gezonder mbt eelt en kloven.

Beste

Beste en snelste pakketje ooit

Goede service Goed produkt

Top bedrijf

Bestellen en levering ging snel en eenvoudig

Mijn ervaring met ShoeSupply is goed en ik zal het ook zeker aanraden.

Het goede artikel snel ontvangen alleen de verpakking was niet helemaal gaaf meer maar dat kan ook aan de bezorger gelegen hebben. Ik zal zeker vaker bestellen bij deze webshop.

Grasweg 1 B

1761LE Anna Paulowna

Over ShoeSupply.eu

ShoeSupply.eu - Europa's grootste online-warenhuis voor voet- en schoenverzorging.