Fijne winkel

Alles wird netjes verpakt en op tijd geleverd.

Ruime keuze

Ruime keuze, makkelijk te bestellen en vlotte aflevering. Klasse !!

Het spul werkt super, snelle levering

Heb het pakketje prima ontvangen in goed staat

Goede ervaring

Soepel verloop van de bestelling. Komen de afspraken na

Ik ben zeer tevreden.

Goede duidelijke website. Snelle levering. Goed verpakt.

Site liegt over verzendtijd

Tevreden met product, maar op de site staat dat het dezelfde dag nog verzonden wordt, wat niet zo is. Sterker nog, mijn bestelling deed er 5 werkdagen over voordat ik hem ontving. Bij het lezen van andere reviews zie ik dat dit vaak voorkomt.

Goed advies, keurig geholpen

Snelle levering van veters.

Snelle levering van de bestelde veters.

Goed en snelle levering!

Goede en snelle levering, en sterke veters! Ga zeker weer hier bestellen!

Prima keuze, snel geleverd!

Vlotte levering, goed verpakt en conform bestelling

Alles oké

PRima

Snel, goed en passen goed

Uitstekende service

Bezorging keurig op tijd. Mooi product.

Correcte service

De bestelde artikelen kwamen per ommegaande en zijn door ons daarna in het midden oosten weer afgeleverd.

Snelle levering, netjes verpakt

Super snelle levering en netjes verpakt. Ben er heel blij mee

Snelle verzending en duidelijke website

Ik kreeg een fout product. Om dit goed te maken werd aangeboden dat ik deze kon houden omdat hij duurder was. Of ruilen kon ook maar dan moest ik zelf weer toestanden uithalen (retour post etc) waar ik de tijd niet voor had. En dan de co2 print die dat weer heeft….Het was volgens mij attent geweest als me alsnog het juiste product was toegestuurd…zonder verdere toestanden voor mij...zo zou ik het zelf gedaan hebben:-). Verder tevreden hoor.

Goed!

Simpel om te bestellen. Volgende dag in huis...

Snelle en acurate afhandeling van mijn bestelling .

Trage levering

Ik had met spoed hakverhogers nodig, Vrijdagmiddag besteld met garantie voor verzending zelfde dag en bezorging op de zaterdag....... Zaterdag niets, zo. ma. di. Niets Werd uiteindelijk woensdagmiddag bezorgd.. Slechte verzending, waardeloos.... Als ik iets bestel met de belofte om snel te verzenden en bezorgen ga ik daar van uit... Bij Shoesupply gebeurt dat niet, waardeloos, onbetrouwbaar. Dus niet de volgende dag geleverd, maar 5 dagen na bestelling.....

duidelijke site, ruime keuze

Goed product, snel bezorgd

Lage prijzen voor goede producten. Daarbij een vlotte bezorging. Ik ben tevreden

Snel en direct

Besteld en zeer snel geleverd. Prima dus.

Grasweg 1 B

1761LE Anna Paulowna

Over ShoeSupply.eu

ShoeSupply.eu - Europa's grootste online-warenhuis voor voet- en schoenverzorging.