super!

Zeer goede service!

Een goede ervapring.

Niks te klagen

product is precies zoals omschreven en werd ook direct na bestelling verstuurd. postbezorging duurde echter lang: iedere dag weer een berichtje van postnl dat bezorging ‘morgen’ zou plaatsvinden, met op het einde van de dag bericht dat bezorging niet was gelukt en dat het ‘morgen’ zou worden.

Snelle levering gunstige prijs

Snelle levering gunstige prijs

Veel keus en goede producten snel geleverd

Website is te uitgebreid met weinig filtermogelijkheden en iets te weinig SP’ers mbt de veters. Producten zijn echter prima in orde en levering was snel en perfect.

Alles was O.K.

Toelichting vereenvoudigd keuze

Goede kwaliteit , snelle levering

Snelle levering, goed product

Snelle levering, goed product

Wauw!

It’s amazing. I have ze soks for on me foots!

Originele veters van goede kwaliteit

Snelle levering en gewoon top

Donderdag besteld vrijdag in de bus dus lekker snel

Snelle, correcte levering

Alle bestelde producten ontving ik in perfecte staat, nog geen 48u na bestelling.

Prima website, redelijk snelle levering.

Prima website, redelijk snelle levering. Ik vind alleen de zoekfunctie wat onoverzichtelijk.

Correct

Snelle correcte levering

Pakketje niet ontvangen

Wellicht buiten schuld can shoesupply maar ik heb niks ontvangen.

Snelle levering, prima kwaliteit

Schoenmakers vind je tegenwoordig met een lantaarntje een als je er een gevonden hebt, dan hebben ze net niet wat je nodig hebt. Op deze site vind het erg gemakkelijk. De levering is bovendien erg snel. Ik ga niet meer op zoek naar een schoenmaker, maar bestel het op het net.

Snelle service en levering

Op zoek naar veters. Duidelijke site hiervoor gevonden. Correcte en supersnelle levering, ook nog eens corona-proof.

Prima!!

Snelle levering, keurig verpakt en de kleuren, die ik had besteld. 't Was helemaal goed!

Helemaal goed

Snelle verzending en super fijne sokken.

Fijne website

Snel en correct verzonden

De bestelling was helaas niet competitie voorradig dit werd direct ook gemeld en het werd netjes op de verwachte datum verzonden

Verkeerd bezorgd

Lang op de bestelling moeten wachten. Bleek weer eens in een totaal andere straat bezorgd te zijn.

Goed product

Meerdere keren deze zooltjes al besteld, veel comfort, heel prettig!

Duurzame bamboe sokken

De sokken lijken tot nog toe van goede kwaliteit te zijn (maar ik kan natuurlijk nog niet weten of ze jarenlang meegaan). Ze zijn superzacht, en duurzaam (want: bamboe). Mooie kleuren en super snel geleverd.

Grasweg 1 B

1761LE Anna Paulowna

Over ShoeSupply.eu

ShoeSupply.eu - Europa's grootste online-warenhuis voor voet- en schoenverzorging.