Ik kreeg feedback op mijn bestelling ivm de kracht cq tijdsbestek van de beits. Zeer goed.

Heel goed advies

Heel goed advies

Prima tevreden, wel later geleverd dat beloofd.

Gemakkelijk te bestellen. Mooie aanbieding. Product keurig verpakt, wel wat later geleverd als vooraf was aangegeven, maar dat was deze keer geen probleem.

top firma

Herberts watergedragen verf ,een openbaring kunnen de bekende verf producenten nog wat van leren. prima service dat bedrijf van Ruud helaas verzenden ze met DHL ,en daar heb ik een probleempje mee

Verzorgt prima je bestelling

Er wordt meegedacht in de gewenste kleur. Verzending naar buutenland wordt duidelijk over gecommuniceerd. Ik ben helemaal tevreden.

Zeer goed super

Via internet besteld en de volgende dag in huis zo het word aangegeven super

min vragen werden heel snel en duidelijk beantwoord en de bestelling liep daarna vlekkeloos. nu afwachten want morgen 16juni wordt pakket geleverd en dan kijken of het de juiste verf is.

snelle en duidelijke hulp bij bestelling, snelle reactie en levering.

prachtig goed werkend product. Fijne afwasbare latex.Dekt geweldig

Erg goede ervaring men was bij een fout van mijn kant erg hulpvaardig en service gericht.

Kan niet beter

Snel/duidelijk/ accuraat kortom prima.

Goed alleen veel verzendkosten kan beter vind ik

Weliswaar 1 dag later dan verwacht. Maar had dit ingecalculeerd. Verpakking was prima, waardoor er geen lekkage(s) kon(den) ontstaan. Misschien niet de allergoedkoopste, maar volgens reviews wel de betrouwbaarste. Vandaar deze 2e bestelling.

Maken levertijd niet waar, beloofde e-mail blijft uit

Afgelopen zaterdag voor het eerst besteld, omdat ze op de website beloven dat het dan dinsdag in huis is (of zelfs maandag). Het is nu woensdag, en het wordt, hopelijk, donderdag geleverd. Wanneer ze niet aan de beloofde levertijd kunnen voldoen, beloven ze een e-mail. Geen e-mail ontvangen. Als ik dit had geweten had ik de emmer latex, wel gelijk mee kunnen bestellen bij het bedrijf waar ik de rest van de verf, een dag later!!, had besteld, dan had ik het gisteren ontvangen en was het nog goedkoper geweest ook! Dus dit was eens maar voor mij nooit meer.

Onwetend over de levertijd.

Jammer dat ik bij de bestelling niet te weten kom wanneer het geleverd word. Ik heb eergisteren bestelling geplaatst. En zit letterlijk te wachten om verder te kunnen doen. De prijs en verf is zeker oké, Bestel op tijd!

Is goed

Goede ervaring

Ze maken waar wat ze zeggen!!

Makkelijk om te bestellen, bevestiging in orde, snel verzonden en via track en trace duidelijk te volgen. Alles volgt elkaar snel op. Wauw!

sterke prijzen en snelle service !!

Namiddag besteld, volgende dag op de middag geleverd. Ongelooflijk snel. Overzichtelijke website en zeer sterke prijzen

Maakt niet waar wat op site staat

Op zaterdag besteld, op woensdag gaat de verf pas aankomen. Dat is niet wat op de site gesuggereerd wordt en héél vervelend als je midden in een schilderklus zit.

Prima service en producten, al jaren overigens!

Duidelijke website, bestelproces. Mailcontact uitstekend, tja ik ben tevreden...

Snelle en prima service.

Correct

Fijn

Heel goed Heel rap kunnen bestellen

Snel en goed geregeld

Zie hierboven

Fijne website, alles is goed te vinden en de beschrijvingen zijn duidelijk. Ik heb een paar keer Sigma verf gekocht en Sigma primer. De prijzen hiervan zijn zeer aantrekkelijk. De verf wordt goed verpakt bezorgd. Is ook wel nodig, als je een bezorger hebt die het op z’n kop houdt.

Steenstraat 10

5981 WX Panningen