Snel geleverd terwijl op de site stond dat ze vakantie hadden

Snelle levering en kwaliteit

Uitstekende levering in goede milieuvriendelijke verpakking. Kwaliteit van het product oké. Volgende keer gaan we hier weer een bestelling doen.

Uitstekende service

Heel snel geleverd, heel goed verpakt en goedkoop! Wat wil een mens nog meer? Doe zo verder!

Prima webwinkel

Verf zit uitstekend verpakt zodat er heel weinig mee kan gebeuren, snelle levering en idd..goedkoop!

Snelle levering en goed

Ik ging m’n verf bestellen en de volgende dag had ik deze verf in m’n bezit

Snelle levering en goede kwaliteit verf.

Duidelijke site en super levering en verf.

prima verf voor een meer dan prima prijs

Op zoek naar verf bij deze winkel uitgekomen. Prijs is meer dan prima; daar kan ik 'm bij de vakman nergens voor kopen. Levertijd is netjes. Verf super netjes verpakt geleverd. Geen enkele reden om de volgende verf niet hier te bestellen.

Bestelling vlot en juist geleverd.

Bestelling vlot kunnen maken en het juiste is per ommegaande geleverd.

Zo als het hoor kunnen

Verf besteld voor 16.00uur volgende dag in huis en je krijgt er Tractrace erbij toppie.

Goede service en snelle verzending. Producten goed ingepakt.

Maandag besteld, dinsdag bezorgd! Uitstekend verpakt! Tractrace erbij... Geweldig!

Ondanks een verkeerde levering toch heel tevreden. Losten alles prima en snel op.

voor herhaling vatbaar

kwaliteit verf voor minder geld. snelle levering duidelijke web site

Alles naar wens verlopen

Een bestelling willen plaatsen,maar de website gaf een alternatief,gemaild en alles is toch nog goed gekomen.

Goed en snel advies.

Ook een snelle levering en eenvoudig online te bestellen.

Gemakkelijk te bestellen, snel geleverd

Niks mis mee!

Bij het doen van de bestelling had ik aanvankelijk wat gedoe, maar uiteindelijk lukte het. Misschien lag het wel aan mij? Aqurate afhandeling, redelijke prijs! verf de volgende dag in huis. Prima!

De Herbol muurverf werd snel geleverd tegen een prima prijs.

Prima, maar Pakbon was voor iemand anders

Op zich prima alleen bijgesloten Pakbon was voor iemand anders.

snelle levering en scherpe prijs

duidelijke site, makkelijk bestellen, snelle levering, keurig verpakt tegen een scherpe prijs. Top !!

Prima verf, goed verpakt voor mooie prijs

Snelle levering, goede website, mooie aanbiedingen

Prima bedrijf

Goede info Snelle levering

snelle service en goedkoop

Geleverd binnen één dag en veel goedkoper dan bij de lokale verfwinkel, dikke aanrader !!!!!

Snelle service!

Goede verf voor een nette prijs en ook nog eens snel geleverd.

Menig bedrijf kan hier wat van leren

Zeer snelle levering uitermate goed en lekvrij verpakt

Steenstraat 10

5981 WX Panningen