Prima service en snel in huis top.

De kleur die ik van de waaier heb overgenomen komt niet overeen zo hij te zien is had besteld RAL 9010 wat gebroken wit zou zijn maar het oogt wit.

Goede prijs en vlot geleverd

Yop

Goede, snelle levering!

Blik verf besteld. Deze werd op de eerstvolgende werkdag meteen verzonden en de volgende dag al geleverd, ondanks drukte bij de bezorgdiensten. Het blik verf was goed verpakt. Top geregeld!

correct verlopen, snel geleverd, goed verpakt

correct verlopen, snel geleverd, goed verpakt, tracking code gekregen

Tevreden

Tevreden met de bestelling en levering

Snelle levering, betaalbare kwaliteitsverf

Snelle levering, stuk goedkoper dan andere websites, goed verpakt verzonden.

Goedkoopverven het juiste adres voor de juiste prijs!

Ik bestel nu al vanaf 2018 bij Goedkoopverven.nl en ben zeer, maar dan ook zeer tevreden over hoe de orders van A tot Z afgehandeld worden. Naar mijn mening zijn ze het beste online verfbedrijf wat er op dit moment bestaat in Nederland. Levering is altijd keurig op tijd, zelfs nu! RM Schilderwerken jullie verdienen een DIKKE 10! Ron Breeschooten uit Wijk bij Duurstede

Behulpzaam en kundig

Snelle levering voor goede prijs, vergezeld van een eerlijk advies

Super bedrijf

Super bedrijf, verf besteld de volgende dag al in huis. Keurig netjes en stevig verpakt. Echt een aanrader. Ik weet wel waar ik de volgende keer mijn verf gaat bestellen.

Top-shop!

Donderdagavond Sigma latex, acryllaatkit, tape en kitspuit besteld, zaterdag perfect verpakt in huis! Ervaring met andere verfwebshop afgelopen maand was horror op alle vlakken ( niet leveren, slecht bereikbaar, na tig keer bellen eindelijk terugbetaling) dus was nu met bestellen beetje huiverig geworden, maar na deze snelle, correcte levering weet ik waar ik moet zijn voor de volgende verfklus... Hier dus!!

Supper verf voor buiten muren

Alfaloxan is een top product gaat lang mee en blijft mooie.

Het was al bij 2 andere verfleveranciers misgegaan; verkeerde kleur, verkeerd merk. Uiteindelijk bij goedkoopverven.nl uitgekomen. Eerst even gemaild of ze de kleur echt konden maken, vlot posittief antwoord. Uiteindelijk besteld, keurig op de hoogte gehouden van de -overigens snelle- levering. Toen het pakket arriveerde bleek het zelfs nog iets meer te zijn dan ik had besteld (3 liter ipv 2.5 liter). Waarschijnlijk hadden ze de 2.5 liter bussen niet op voorraad maar wilden ze toch leveren. En in de goede kleur. Topbedrijf!!

Ook problemen worden keurig opgelost!

Toen mijn bestelling werd bezorgd bleken er 2 artikelen niet bij te zitten, kan gebeuren. Na een mailtje van mij, werd dit snel en correct meer dan goed gemaakt. Perfect geregeld !!

snelle levering,echter je krijgt geen contact met dit bedrijf

Snelle levering bij een bestelling ,echter op e mail word niet gereageerd,telefoon is afgesloten dus geen contact en je krijgt geen factuur. Waardeloos bedrijf bestellen wij nooit meer Als je dus zakelijk besteld krijg je geen factuur wat betekend dat ze bij goedkoop verven het niet zo nauw nemen met betalen van belasting. Inmiddels meerdere e mails gestuurd en geen reactie. John van Malssen Cubeservice

snelle bezorging

Snelle bezorging bestellen gaat makkelijk blikken extra verpakt bij deksel om ongelukjes te voorkomen.

Altijd goed, goedkoop en snel verzonden. Ik gebruik Sigma Nova en Sigma SU2. Beiden worden goed op kleur gebracht. Zeer tevreden klant.

Uitstekend!

Zeer vlotte service en de verf is uitstekend van kwaliteit.

Jullie zijn TOP

Een TOP levering. Ik ben er super content van.

Goed eerlijk

Snelle levering. Goed verpakt. Eerlijk. Toppie

Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering

Een dikke pluim voor Goedkoopverven.nl !

Toch wel met enige voorzichtigheid (na zeer slechte ervaringen met een andere webshop) heb ik een emmer Sigma Perfect Matt bij Goedkoopverven.nl besteld. De website is zeer klantvriendelijk. En het bedrijf maakt zijn belofte helemaal waar: de bestelde emmer muurverf is uitstekend verpakt, en zeer snel bij mij bezorgd. Goedkoopverven.nl krijgt van mij een dikke pluim!

Snel corrcet en beste prijs TOPPIE

snelle levering goed assortiment met beste prijs

Super tevreden!

In deze coronatijden zeer goede levering en zeer tevreden met het resultaat

Steenstraat 10

5981 WX Panningen