Laden reviews...
106 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Customers consistently praise the quality of products and fast shipping. The range is broad and ordering online is easy. Service is generally reliable, with prompt responses to questions and efficient problem resolution. Overall, the shopping experience is positive with good value for money.
Super service, snelle levering
21 June 2026
Danielle
Zuid-Scharwoude
Op de hondeschool werkte we met deze target, toen heb ik via jullie voor iedereen.besteld. ze zijn erg handig en je kunt ze makkelijk meenemen. Ik heb nog geen ervaring met langdurig gebruik.
21 June 2026
Pauline
Langerak
Snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding. Ik ga hier zeker weer bestellen als ik weer iets nodig heb. Echt een aanrader.
Jacquelien
Beneden-Leeuwen
Prima,alleen het ventiel gaat moeijk los
lieselotte
Dalfsen
Pakket netjes aangekomen, materiaal degelijk verpakt. Opnieuw tevreden met mijn aankoop (Dogstepper)
Sylvie
Deinze (België)
Bestelling snel verzonden en snel ontvangen. Goed ingepakt.
19 June 2026
Anoniem
Ede
Mooie prijs snel geleverd Duidelijke beschrijving er bij Wordt goed genomen door de honden magneet sluiting echt top
17 June 2026
Annelies
Aalten
Het door mij bestelde product (bodemloze hooperstunnel) bleek niet leverbaar, terwijl dit op de website gewoon als "op voorraad" stond.
Beveelt niet aan
16 June 2026
Els
Klijndijk
Beste Els,
Dat begrijpen wij heel goed en wij vinden dit zelf ook erg jammer.
Volgens de afspraken met onze leverancier hadden wij deze bodemloze hooperstunnel al op voorraad moeten hebben. Helaas heeft de leverancier onverwacht vertraging opgelopen, waardoor wij het product niet op tijd hebben kunnen ontvangen. Onze excuses hiervoor.
Wij begrijpen dat dit teleurstellend is, zeker omdat het product op onze website nog als op voorraad stond. Wij werken eraan om onze voorraadinformatie zo actueel mogelijk te houden.
Uiteraard zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag zo snel mogelijk wordt teruggestort.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak.
Met vriendelijke groet,
Team Alprovi
Bestelling is snel geleverd en keurig in gepakt om schade te voorkomen. Zou hier zeker weer bestellen.
13 June 2026
Anke
Limburg
Snelle service. Producten vlot geleverd.
11 June 2026
N
Nijmegen
Alles netjes, snel en correct geleverd. Mooie duurzame materialen.
9 June 2026
Carla
Dreischor
Had een bestelling gedaan was 1 artikel niet voorradig de rest werd netjes bezorgd het andere artikel zou worden nageleverd heb gebeld of er nog 3 artikelen dan erbij konden besteld was geen probleem inmiddels heb ik alles ontvangen. Wij zijn zeer tevreden klanten waren dat al in nederland maar nu wonen wij in Duitsland ook daar wordt het super snel bezorgd.
6 June 2026
jeanette
Twist
Ben zeer tevreden
3 June 2026
Mieke
Volendam
Goede kwaliteit tegen redelijke prijs
25 May 2026
Nelleke
Maarssen
Al vaker goedkopere varianten gekocht, deze zijn snel versleten of verbuigen. Deze sensorische matten zijn van stevig materiaal wat belangrijk is omdat ik ze in de lessen gebruik van mijn hondenschool.
25 May 2026
Kelly
Belfeld
Heb al vaker besteld bij Alprovi maar nu voor het eerst was de bestelling incompleet.Volgende dag meteen een mailtje gestuurd en ondanks dat ze op Zaterdag gesloten zijn kreeg ik een mail met excuses. Paar dagen later de rest van de bestelling ontvangen,ook weer keurig met track en trace
22 May 2026
Sandra
Almere
Een uitgebreid assortiment te vinden bij Alprovi. Bestellen is simpel en bezorging is snel. Materiaal nu 1x gebruikt en ben er tot nu toe tevreden over.
19 May 2026
Svenja
Cuijk
Mooi kwaliteit en precies zoals op de site, super snel geleverd
15 May 2026
Evalien
texel
Ons hondje heeft aangeboren HD en wij hebben ontdekt dat door balans oeffeningen te doen, wij haar bespiering zo kunnen trainen dat ze er geen last van heeft en misschien wel een operatie kunnen voorkomen in de toekomst! Wij sparen elke week voor deze spullen en als we iets over hebben leggen wij het apart want ze zijn best duur (zeker als particulier en als je goed moet opletten met geld) maargoed blij hondje=blij baasje en daar gaat het om! Ze geniet er enorm van en de kwaliteit is super! Service ook trouwens:)
14 May 2026
Linda
Gorinchem
Als hondenschool bestel ik regelmatig bij Sport en Spel voor Dieren en het is altijd goed! Fijne service, veel keus en duidelijke communicatie.
12 May 2026
Hondenschool Martine
Burgum, Friesland
Blij met de spullen. Ze zijn van goede kwaliteit en snel geleverd.
6 May 2026
Leonie
Beverwijk
Goede kwaliteit
1 May 2026
Claudia
Zeist
Alles wordt steeds netjes en veilig ingepakt, De leveringen worden snel verwerkt en dus ook snel geleverd. Super tevreden, dank je wel!
27 April 2026
Jan
Zwaag
Beste Jan,
Bedankt voor uw review.
Vervelend om te horen dat u uw pakket nog niet had ontvangen. Wij hebben uw bestelling direct verzonden, maar de vertraging is helaas ontstaan bij de vervoerder.
Wij zien in de tracking dat het pakket inmiddels bij een parcelshop ligt. Wij verwachten dat u het nu snel kunt ophalen.
Voor een volgende keer raden wij aan om even contact met ons op te nemen bij vertraging. Dan kunnen wij sneller met u meekijken en actie ondernemen.
Met vriendelijke groet,
Sport en Spel voor Dieren
Overzichtelijke website en hoogwaardige kwaliteit van de snel geleverde producten. Ben zeer tevreden.
23 April 2026
Henny