zeer tevreden over het produkt en de levering

de levering was vlug en perfect. Van het produkt zullen mijn honden zeer lang en veel plezier aan beleven . zeer tevreden denk zelfs aan nog meer toestellen te kopen als we wat verder zijn

zeer tevreden over het produkt en de levering

Slecht

Slechte ervaring, ik had voor mijn hondje 4 zachte egel ballen besteld en er kwamen 4 knoertharde kegelballen binnen

Weer dik tevreden!

Weer een volgende bestelling geplaatst bij Alprovi, het beste assortiment voor sport en (balans)spel materiaal voor mijn dieren. Gemakkelijk bestellen, vlot geleverd, uitstekend materiaal. Ik word alleen wel hebberig voor nog meer uitbreiding.

Had een vraag die werd ook keurig beantwoord

Had een vraag die werd ook keurig beantwoord

snel ontvangen wat ik besteld heb

Prima spullen en altijd prima klantenservice bij vragen

Gewoon goed en snel geregeld

Gewoon goed en snel geregeld

Goede service, vlot geleverd. Helaas zit er geen gebruiksaanwijzing bij.

Mooie artikelen, snelle levering

Ik ben heel blij met mijn bestelling en ik ga in de toekomst nog meer bestellingen plaatsen! Ik ben heel blij dat ik deze webshop gevonden heb. een bijzonder vriendelijke en behulpzame medewerkers gesproken. Ik ben super tevreden!!

Mooie artikelen, snelle levering

Zeer goede service, zeer goed materiaal en telkens een verrijking voor de hondjes

Beste webwinkel voor honden!

Gevarieerd assortiment aan hoog kwalitatief trainings en spelmateriaal. Bij veel materialen staat een goede speluitleg als extra bonus.

Goed en teveden

Bestelde materialen op tijd geleverd, goede kwaliteit.

Speelplezier gegarandeerd

Voor het weekend heb ik een spelset met stokken, hoepels en opzetvoeten besteld. Deze werd maandag gelijk geleverd. Het materiaal is degelijk en de voeten zijn ook zonder vulling behoorlijk stabiel. Dat is met twee enthousiaste border collies altijd een uitdaging. Ik had bij de opmerkingen aangegeven dat ik de hoepels en stokken graag in een bepaalde kleur wilde en dat is netjes in orde gemaakt. Blije hondjes, blije baas!

Snelle levering, makkelijk te bestellen, veel materiaal

Volledig volgens verwachtingen

Een administratieve afhandeling naar wens. Product en leveringstermijn geheel zoals aangekondigd. Zeer fijn assortiment!

Altijd prima service

Altijd snelle en goede levering.

Top materiaal!

De allerleukste materialen voor allerlei leuke trainingen met je hond bestel jij bij Sportenspelvoordieren.nl! Alle artikelen zijn van goede kwaliteit, steeds weer een vlotte levering en ook een geweldige service na verkoop. In één woord: TOP !

35 Kruisboog

Veenendaal 3905 TE