Correcte dienst die kwaliteitsvolle producten aflevert op een uiterst snelle wijze.

Gezien de opstart van mijn dierenkinésitherapiepraktijk heb ik een aantal toestellen besteld. Die zijn uitermate snel geleverd en de kwaliteit is zoals ik het verwacht van materiaal.

Top Service en Top Materialen!

Toppie

Dw one-leg balanskruk is mooi, stevig, ideale hoogte, leuk van kleur én heel handig! De rode balans schaal nog niet uitgeprobeerd. Elske-Kim is nog te onstuimig daarvoor. Maar ziet er ook stevig uit, vele mogelijkheden biedt het.

Bestelling wordt snel verzonden, goed verpakt en de spullen zijn van goede kwaliteit. We zullen hier zeker nog eens bestellen!

Degelijk materiaal

Pionnen en de daarbij behorende stokken besteld. Mooi degelijk materiaal. En stevig.

Hoopers zien er mooi uit

Super snel de bestelling in huis en zeer goede kwaliteit

Binnen twee dagen hD ik de bestelling in huis en de kwaliteit van het materiaal is uitstekend

Vlotte service, toffe producten

Snelle levering en heel leuk materiaal om met je honden bezig te zijn.

Prima webshop!

Goed assortiment, prima service

Toffe website, met kwaliteitspullen aan de beste prijzen!

Snelle levering, top materiaal, alles vr een blije hond!!!

Mooie springset voor de hond.

Het enige minpunt zijn de balken, deze zijn heel licht waardoor deze met een zuchtje wind al van het horde systeem vallen. Het hordesysteem is ook recht waar de balkon op komen te liggen, hier zou eigenlijk een klein kuiltje in moeten zitten waardoor de balken iets steviger liggen.

Top product

Top product

Snelle levering, goede service

Bestel er al geruime tijd al mijn spullen voor de hondenschool, zowel balans spullen als agility materialen. Ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten en de service. Als bijvoorbeeld een kleur niet op voorraad is, wordt er netjes contact met je opgenomen, om te vragen of een andere kleur ook goed is. Ze reageren snel op vragen/verzoeken en leveren ook altijd binnen de levertijd. Prijs-kwaliteit verhouding is ook goed. Al met al, ben ik een hele tevreden, terugkerende, klant.

Beste webwinkel voor alle hondensport!

Al jaren koop ik bij Alprovi de leukste en vooral kwalitatief goede producten voor mijn honden voor diverse trainingen van agility tot snuitgolf. Alprovi biedt veel variëteit voor grote en kleine honden, geeft een goede service en de levering is snel.

Snelle service, goed en stevig materiaal.

Alprovi reageert snel op een vraag. Levering gaat snel, goede en stevige materialen. Heb al vaker hier iets besteld en zal dat zeker een volgende keer weer doen.

Snel geleverd, netjes verpakt

Snelle levering en goed verpakt. De informatie op de website is fijn! Tip: als je doorlinkt naar de pompen handig om erbij te zetten welke je nodig hebt. Heb nu beide handpoppen gekocht omdat ik twijfelde (balanskussen + stepstones set)

In 1 woord gewoon geweldig

We zeer zeer tevreden met het agility materiaal voor in onze tuin ,zodat we ook thuis een beetje kunnen oefenen. We hebben ook al een hoopers set hier gekocht ook daar zijn we zeer tevreden mee. Op ons verlanglijstje staat nog een palen set en een tunnel van 3 meters. Maar eerst ma even sparen misschien zijn ze in de toekomst wel in de reklame, hint hint ;-).

Snelle service en mooie en goede materialen

Inmiddels al een hele verzameling B en C materialen. Mooie materialen van goede kwaliteit en die door het gebruik toch mooi blijven.

Ik heb een prettige ervaring met het bestellen bij Alprovi, duidelijke omschrijvingen, goede website en keurige levering!

Zeer tevreden!

Altijd een snelle levering, fijne service en een overzichtelijke website, producten zijn van zeer goede kwaliteit.

Correcte levering doch niet volledig tgv ontbreken pompje voor balanskussen

We ontvingen helaas geen link om de levering op te volgen maar het pakje werd toch mooi geleverd. Helaas was er geen pompje bij om het balanskussen op te blazen. Goede materialen en felle kleurtjes. Onze dobermann is door het dolle heen als ik de spullen klaar zet om te oefenen

Positief

Positief

Mooi stevig materiaal en goede kwaliteit

De palen en pionnen die ik besteld heb gebruik ik in de lessen op mijn hondenschool. Echt super blij mee. Je ziet er ervaart de kwaliteit. Hier ga ik jaren plezier aan hebben.

Altijd prima spullen en keurig op tijd verzonden.

Mooi set parcours

Voor mijn Australian Shepherd van 8 maanden een complete parcours-set besteld. De levering volgde snel en de materialen zien er prachtig uit... Zal in de toekomst ongetwijfeld nog meer bestellen bij Alprovi.

35 Kruisboog

Veenendaal 3905 TE