Goede kwaliteit en snel bezorgd

Ik en mijn borders zijn heel blij met de tunnel en hij is in goede staat en kwaliteit geleverd.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Zitten volop in training met onze pup en hebben wat materialen gekocht om thuis te oefenen en te spelen. Fijne site (alles is makkelijk te vinden), snel geleverd en van zeer goede kwaliteit. Absoluut een aanrader. Onze pup heeft er super veel plezier van.

Super leuk en degelijk materiaal

Voor mijn Hondenschool bestel ik regelmatig, en het is elke keer weer een feestje om alles uit te pakken. Er staan nog verschillende dingen op mijn verlanglijstje!

Goed product, levering ging uitstekend!

Kwaliteitsvol materiaal

Ik heb body&balance materiaal gekocht. Naast de kwaliteit ervan oogt het ook mooi. Bovendien is het super snel geleverd in België!

prima!

goede kwaliteit, snelle levering

Aanrader!

Het is een duidelijke website, goede uitleg bij de artikelen. Snel bestelproces en geleverd binnen 1 dag !!

Goede kwaliteit en vlotte levering

Goed informatie op de site, snelle levering en goede producten. De katten hebben al wat geoefend, het bevalt goed!

Niks op aan te merken!

Snel geleverd. Duidelijke communicatie . Rekening heel overzichtelijk met de prijzen erbij. Er is rekening gehouden met mijn wensen qua kleur, wat ik bij opmerking geplaatst had. Als ik dan 1 minpuntje heb ...(wat niet heel erg is) dan zeg ik : de hoepels die ik besteld had waren niet helemaal plat. Misschien deze steviger inpakken.

Mooie attributen voor mijn border collie ,ben er erg blij mee

Juist en volledig

Ik heb precies datgene wat ik besteld had en ook binnen de termijn welke was aangegeven.

Ik ben tevreden en mijn hond ook, heel leuk speel plezier

Ik ben zeer tevreden zowel over het aangekochte materiaal als over de levering.

Zeer snelle levering en voor ons heel belangrijk dat het via een afhaalpunt kan. We wonen erg afgelegen en zijn heel moeilijk bereikbaar.

Goede service, zalige artikelen!!!

Goede service , snelle levering en Geweldig assortiment

prima spullen!

prima spullen! de genoemde beschadigingen zijn voor mij onzichtbaar, dus nog blijer mee

Snelle levering, goed materiaal

De levering was snel en het artikel beantwoordt perfect aan de verwachtingen.

Goede kwaliteit, maar verwachting.

Mooie stevige spullen. Waar we leuke dingen mee kunnen doen. De hoepels zijn stevig en sterk.

Prima producten snel geleverd

Minder dan 10 sterren kan ik niet kwijt, mijn bestelling voldeed kompleet aan de verwachting en werd adequaat verpakt snel aan huis geleverd. Ik kom zeker terug want het is een prachtig assortiment voor de prof en hobbyist!

Geweldig assortiment, super klantenservice en snelle levering

Ten eerste en het belangrijkste: het geweldig uitgebreide assortiment aan balans/behendigheids/spel artikelen voor dieren. Daarnaast krijg je bij een vraag via Whatsapp over een artikel een heel snelle reactie. En ondanks de vakantietijd (wat heel duidelijk werd aangegeven op de website) toch een hele snelle levering. Niets dan lof dus!

positieve ervaringen

de bestelling verloopt vlot, snelle levering de gekochte materialen voldoen aan wat belooft wordt op de site. leuk en goed materiaal dat tegen een stootje kan

Correcte levering en mooie kwaliteit

Uitgebreid assortiment voor training van honden. Goede kwaliteit waardoor sport spel met veel plezier gedaan worden.

Friendly service, quick shipping

Good offers and products, very friendly service and quick shipping. The Flexiness StackingBars are a perfect add on for my dog‘s fitness training.

Goede kwaliteit

Blijft netjes staan. Zeer goede stevige kwaliteit

Ruim assortiment

Tevreden maar de zak waar de bogen inzaten was beschimmeld.

35 Kruisboog

Veenendaal 3905 TE