Duidelijke omschrijving op website, snelle levering, goede prijs

Superblij met de bestelde spullen

Super blij met de snelle levering, vriendelijke bezorger, en fijn materiaal. Bedankt zal zeker weer voor Alprovi kiezen als ik iets nodig heb.

Voldoet aan de verwachting

Voldoet aan de verwachting

goede kwaliteit

het materiaal is van goede kwaliteit en leuk gekleurd. mijn bestelling was snel verzonden en goed verpakt. mijn honden zijn blij met hun nieuwe trainingsmaterialen en mijn katten zijn blij met de grote door waarin het werd geleverd. ik zou hier zeker nog een keer bestellen

Goede materialen, vlotte service

De materialen werden vlot geleverd en voldoen volledig aan mijn verwachtingen

Geweldige producten tegen een goede prijs!

Ik heb vier hooperspoortjes besteld en deze werden supersnel en goed verzonden. Ik heb er al heel erg veel plezier van gehad. De kwaliteit is hartstikke goed en ze zijn eenvoudig op te bergen. Ik ben er superblij mee!

Altijd weer zeer tevreden over de artikelen en service.

Spullen zijn perfect en zijn zoals ze beloven. Antwoord op je mail krijg je direct als je vragen hebt. Kortom, ik koop er graag. Groet Karin

Goed geleverd!

De bestelling is goed geleverd! Alle door gegeven gewenste kleuren zijn goed geselecteerd! Voor een aantal producten een flyer met uitleg, of binnen de verpakking uitleg voor gebruik. Erg netjes.

Mooi kussen handig en leerzaam

Helemaal super!

Goede service, snelle verzending en producten zoals afgebeeld en omschreven. In stevige doos verpakt. Erg blij met mijn nieuwe materialen!

Snelle en correcte levering

Makkelijke webshop, bestellennen betalen ging prima. De bestelling werd snel en correct geleverd

Niets op aan te merken

Fijn materiaal en goede service

Mooie treiballen gekocht om te gebruiken voor mijn lessen. Zien er netjes en stevig uit. Ze waren keurig ingepakt en snel verzonden !

Super service super spullen

Spullen snel geleverd mooi en handig in gebruik. Vele mogelijkheden met weinig spullen.

mooie producten goede service

mooie producten goede prijzen goede communicatie prettig contact

Goeie service. Interessante producten

Prima materiaal

Prima materiaal om mee te spelen met mijn hond. Stevig en kleurrijk.

Snelle levering.

Super snel en hele mooie materialen.

Ik heb een hondenschool en heb al verschillende materialen die ik daar gebruik. Zeker ook nog een verlanglijstje...... Het is steeds een cadeautje als het binnenkomt en heel leuk om te zien hoe blij de honden ervan worden. De materialen zijn heel stevig. Leuke aanbiedingen en snelle levering.

Top materiaal!

Ik werk in mijn lessen heel vaak met de materialen van Alprovi voor al een langere tijd en ben zeer tevreden! Degelijk maar ook kleurrijk en aangezien ik voor de eigenaren ook vaak foto’s maak tijdens de lessen is dat wel heel leuk! Groetjes Liesbeth

Spelenderwijs aan de slag met je hond

Spelenderwijs aan de slag met je hond, dat is de naam waaronder ik allerlei leuke activiteiten aanbied aan mijn klanten. Ik kan zelf heel wat leuke dingen verzinnen, maar de honden en hun baasjes vinden het ook altijd heel fijn om met toestelletjes te werken. De meest leuke dingen koop ik bij Alprovi! - Groot aanbod - Goede kwaliteit van materialen - Filmpjes en foto's met leuke ideetjes - Geweldige service na verkoop Kortom: De leukste materialen voor de leukste trainingen met je hond

Fijne webshop

Ik koop hier sport/spel spullen voor onze hondenschool. Altijd snelle levering, en ophalen is ook een fijne optie. Goede kwaliteit materialen. Aanrader!

Zowel de hond als de kleinkinderen gebruikt deze artikelen.

Alles weer netjes geleverd

Een bedrijf waar je op kan rekenen dat uw bestelling goed en snel geleverd wordt

Mooie en goede producten

Meerdere bestellingen al gedaan bij Alprovi. Heel blij met de duurzame en mooie producten.

35 Kruisboog

Veenendaal 3905 TE