Tevreden met agility materiaal hond
Spullen werd snel geleverd en waren goed verpakt.
De sbuigzame houder met stalen pin voor slalom stokken bevallen prima. Bij mijn oude stokken zat pin vast aan de stok. Daardoor geven de stokken niet mee. Dat is vervelend voor de hond en kan ertoe leiden dat de pinnen scheef gaan staan.
De gele staanders moet je met zand vullen, want water loopt er uit. Ze hadden wat mij betreft nog wel iets groter gemogen, zodat ze zwaarder te maken zijn. Zeker bij het gebruik van het materiaal voor grote honden.
De voetenset (is zelf al zwaar genoeg om goe te blijven staan) is prima voor de hordeset. Makkelijk te tillen, maar toch zwaar genoeg om niet om te vallen. Het horde systeem voor aan de stokken is erg makkelijk. Je kan meerdere stokken erop leggen en je kan makkelijk de hoogte veranderen.
De groene bevestigingsclip voor de stok is niet handig. De bolling loopt verkeerd om hem te gebruiken als horde. Ik wil namelijk dat de stok er altijd makkelijk er vanaf kan vallen, ongeacht van welke kant de hindernis wordt genomen. Dat is met deze bevestigingsclip niet mogelijk.
De clips voor aan een stok om een hoepel te bevestigen, werkt erg goed.