Top kerst kado voor iedereen - inclusief onze hond!

Stevig materiaal, nice dat je er een passende opberg zak bij kon kopen, zo blijft alles netjes bij elkaar en makkelijk mee te nemen naar oefen terrein.

Tevreden

Snelle verzending. Spoedig antwoord op vraag in mail. Na contact alles naar tevredenheid opgelost.

Snelle levering en producten volgens omschrijving

Goede service Top kwaliteit

Super tevreden en naar verwachting.

Ontzettend leuke winkel om te snuffelen en bezorging is snel en zorgvuldig. Enorm assortiment en leuk dat er regelmatig nieuwe artikelen bijkomen.

Vlotte service

Zelfs in een drukke tijd werd mijn bestelling snel verwerkt en geleverd.

Functioneel

Goed voor balans oefening en duidelijke tip voor toepassing. Met natte pootjes even niet.

stevig materiaal en de honden vinden de balance kussens geweldig.

2 mooie grote balance kussens voor onze twee border collies. Om hun spieren in conditie te houden en omdat het gewoon leuk is om op de balance kussens te staan. En dankzij de voorbeeld filmpjes bij Alprovi nog meer ideeën wat je met de balance kussens kunt doen. Veelzijdige training van de spieren!!

Geweldige materialen met super service

Ik bestel regelmatig voor mijn hondenschool en ben elke keer weer super blij en tevreden met alles.

Goede producten met uitstekende nazorg.

Daar de bij het product geleverde informatie niet geheel duidelijk was, heb ik drie keer telefonisch om uitleg gevraagd, Ik werd steeds vriendelijk en adequaat te woord gestaan. Uiteindelijk functioneerden alle door mij bestelde producten perfect.

Heel tevreden.

De bestelde artikel kwamen vlot. Onze kleine teckel geniet van de spelletjes die we van de fysiotherapeut kunnen doen om haar spieren te versterken. Daarbij zijn de bestelde artikelen onmisbaar. Ze zijn van goede kwaliteit.

Goede website, snelle levering

Leuk en gevarieerd assortiment. Prettige website met veel informatie over het product. Makkelijk te bestellen.

Er wordt vlot gereageerd en ik krijg een eerlijk advies.

Snelle verzending en uitermate goede kwaliteit producten.

Uitstekend!

Besteld, betaald en ontvangen! Zo hoort het!

Erg blij met de aankoop!

Ik heb de moofz stapstenen en een pinda balanskussen aangeschaft voor onze twee windhonden. Ze zijn van goede kwaliteit en het werd snel geleverd. Zeker onze honden hebben sterke tenen/lange nagels dus ik was een beetje bang dat het zou beschadigen, maar daar hebben we tot dusver geen last van. Ideale aankoop om balansoefeningen te doen met je hond :)

Werd snel bezorgd en duidelijke website

Mooie kleurrijke stevige spullen. Snelle levering

Grwoon goed gegaan

Besteld en vlot bezorgd

Super gave producten voor spel en sport ten behoeve van de hondentraining

Besteld, duidelijke en mooie webshop, producten snel binnen en netjes verpakt! Heel blij mee!

Prima kwalitateit en goede levering.

Alprovi levert kwalitatief goede producten.

Blij met de anti slip matten

Ik heb de grote anti slip matten besteld en ben er heel blij mee! Met snuitgolf verplaatste het onderdeel steeds over de tegelvloer waardoor het niet werkte. Met deze matten blijft het staan en kunnen we rustig een potje snuitgolf aanleren zonder schuivende onderdelen.

Makkelijk site en super snelle levering.

Ik wist niet dat dit bedrijf bestond. In eerste instantie ben ik huiverig om van een site te bestellen die ik nog nooit eerder heb gezien. Ik heb de site voordeel van de twijfel gegeven. Ik vind het een makkelijke en duidelijke site. De levering ging ook snel en je werd van alles op de hoogte gehouden. Ik heb niet veel om als tip mee te geven, want jullie doen het al fantastisch. Maar het zou fijn zijn als de klant kan kiezen met welk bedrijf het pakketje verstuurd wilt hebben. Het is vaak dat de levering bij DPD/DHL heel slecht gaat in onze wijk.

Netjes geleverd

Netjes alles afgeleverd. Heb nog nooit geen problemen met deze leverancier gehad.

vlotte levering en prima kwaliteit

goederen worden heel snel geleverd en zijn ook van heel goede kwaliteit . ik vind dit belangrijk voor de veiligheid van mijn hond . we hebben er samen al veel plezier aan beleefd

35 Kruisboog

Veenendaal 3905 TE