Super leuke materialen en snelle service

Voor mijn hondenschool bestel ik regelmatig bij jullie, het is altijd super goed geregeld. Altijd op tijd geleverd en de materialen zijn top kwaliteit.

Vriendelijke en hulpvaardig personeel

Zeer tevreden mee en mijn hondje ook

Elke dag spelplezier en een blije hond Hij doet dit elke dag en zo heeft hij minder stress

Snelle levering en super fijn spul

Voor onze Australian Shepherd wat spullen gekocht om een HD-vriendelijk parcours te maken (slechte heupen). Alles is modulair dus we kunnen variëren met de spullen die we gekocht hebben. Zo kunnen we coördinatie oefeningen met hem doen wat hem meer bewust maakt van zijn lijf. En het zet hem aan het denken. Hij vindt het super leuk. Hond blij en voldaan, baasjes ook. Daarnaast was de levering super snel. En we gaan onze set zeker uitbreiden.

Bestelling werd helaas door DPD terug verzonden omdat ik niet thuis was, maar de dag daarna had ik gewoon mijn bestelling in huis. Top!

Top assortiment met snelle bezorging

Alprovi heeft een top assortiment. Er is onwijs veel keuze. Overal staat een duidelijke beschrijving bij. De bezorging is ook snel. Er zit ook een stappenplan bij voor het aanleren van de oefeningen

Snelle service, simpele uitvoering

Boogjes voor hoopers besteld. Voldoen aan verwachting: makkelijk uit elkaar te nemen, stabiel als ze staan. Enige minpuntje: de staanders kunnen regen verzamelen door de minime opening aan de bovenkant (vierkante opening staander; ronde buis boog).

Mooie kleuren en materialen

In prima staat en op tijd ontvangen. Vandaag aan Teddy de Teckel gegeven, ging er meteen mee spelen. Dus hij is er blij mee. Groeten en bedankt voor het mooie product. Willy

Zeer snel geleverd! En product voldoet aan de verwachtingen.

Snelle levering, mooi stevig product

2 balans egels besteld via de webshop, zeer snelle levering en het is echt een stevig product dat de hond uitdaagt.

Ben er blij mee

Ik had zelf al stokken met de juiste diameter en ik heb er samen met de buigzame houder met stalen pin een slalomstok van gemaakt. Werkt prima en ik heb geen extra ruimte nodig voor een andere slalomset. Voor vervoer draai ik de stalen pin eruit en dan passen de stokken met houder ook nog in mijn draagzak. Ook de targets zijn reuze handig beter zichtbaar dan mijn bekeronderzettertje en bij wat meer wind waaien ze niet gelijk weg.

Ik ga hier vaker bestellen!

Leuk aanbod van materialen om mijn hond te trainen! (Alprovi sport en spel voor dieren) Ik ga hier zeker vaker iets bestellen. Leuke site, snelle levering. Zeer tevreden over mijn bestelling (cavaletti).

Goede materialen

Snelle levering, goed verpakt en fijne materialen om mee te werken. ik ga hier zeker vaker bestellen.

Super snelle service

Een super snelle service van mooie degelijke producten

Beetje teleurgesteld

Ik heb hoepels besteld. De maten kloppen niet zoals vermeld op de website. Ik heb hierover een mail gestuurd en nog geen enkele reactie ontvangen. Wel een verzoek voor een beoordeling. Nou, ik ben dus niet erg te spreken over Alprovi. Leuke spulletjes op de site, maar de werkelijkheid valt tegen.

Het extreme balanskussen besteld om mijn 8 maanden oude border collie pup te helpen revalideren in samenwerking met haar fysio na haar ocd operatie Nu een week bezig en ze is al in bespiering toegenomen en vooral belangrijk...ze heeft al meer lichaamsbesef gekregen en weet nu al beter waar ze d'r pootjes moet plaatsen. Een echte aanrader dit kussen voor alle honden, maar vooral voor terugkomt na een blessure of operatie.... Hij werd ook na bestellen nog eens mega snel en netjes verpakt geleverd. Ik had 'm.de volgende dag al in huis.

Mooi overzichtelijk

Mooi overzichtelijk en duidelijk. Erg tevreden.

Een tunnel besteld die snel geleverd werd!

Snelle en prima levering Nette service gehad toen iets niet helemaal ( door de bezorgdienst ) netjes was verlopen

Altijd uitstekende producten en prima snelle levering.

Alleen maar positieve ervaringen

Snelle levering, goede spullen

Ik heb de targetschijven en stapstenen met lucht besteld. Mooi stevig materiaal. Ik ben er heerlijk mee aan het trainen met mijn honden.

Netjes geleverd en heel snel

Mooie artikelen en vlotte levering

Mooie spullen, precies zoals omschreven. Goede instructie om de balansmaterialen op te pompen. Zelf had ik wat moeite om het grote balanskussen op te pompen omdat ik het stopje er niet uit kreeg. Het kunsstof staafje dat erbij zat boog door bij gebruik en durfde ik hiervoor niet te gebruiken.

Super fijn degelijk materiaal

Onlangs voor het eerst bij Alprovi trainingsmaterialen gekocht. Het contact vooraf verliep heel soepel en prettig. Het materiaal (dogstepper set) is degelijk en heel divers in te zetten. Ik ben heel tevreden en kom in de toekomst zeker terug voor meer.

Snel en zorgvuldig

Duidelijke omschrijving en filmpjes bij de producten/materialen zodat je weet wat je koopt. Er wordt rekening gehouden met een gewenste kleur en het wordt snel geleverd. Ook fijn dat de een van de materialen al opgeblazen was. Klein minpuntje is de omvang van de heupgordel van het beloningstasje. Voor een iets bredere heup is deze net te kort. Gelukkig zit er nog een clip en een schouderkoord aan. Verder is het een fijn tasje!

35 Kruisboog

Veenendaal 3905 TE