Beste heer, Allereerst onze excuses. Wij betreuren hoe de situatie is gelopen en hadden dit ook graag anders gezien. Helaas is Corona spelbreker geweest bij uw installatie. Het bedrijf wat bij u zou komen installeren heeft meerdere installatie ploegen maar vanuit de regelgeving van het RIVM, mocht het hele bedrijf vanuit veiligheidsoverwegingen niet werken. ATAGwarmte en het installatiebedrijf nemen de regelgeving omtrent Corona uiterst serieus. Vanuit ons hebben we nog aangeboden om de installatie door een andere monteur te laten voltooien, maar dat hoefde van u niet meer. Nogmaals excuses. De bestelling is inmiddels geannuleerd en u heeft uw aanbetaling terug op uw rekening staan. We hopen uiteraard dus u ergens anders goed terecht bent gekomen en inmiddels een nieuwe cv-ketel heeft hangen. Met vriendelijke groet, ATAGwarmte