Laden reviews...
106 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
In de verzamelde reviews wordt ATAGwarmte regelmatig positief beoordeeld op betrouwbaarheid en vakmanschap. Klanten waarderen duidelijke communicatie en redelijke prijzen. Enkele ervaringen noemen planning en bereikbaarheid als aandachtspunten, maar de algehele tevredenheid blijft hoog.
Bij ATAGwarmte nieuwe CV ketel besteld en laten plaatsen. Uitstekende ketel die erg stil is. Keurig geplaatst. Wij zijn erg tevreden.
16 January 2026
René
Vianen UT
Goede werknemers
14 January 2026
Henk
Linne
Bij digitale zoektocht naar vervangende verwarmingsketel bij toeval gestuit op "ketel-collectief" Consumentenbond. Groot prijsverschil met offerte eerdere installateur (1/3 lager). Bij aanmelden (niet-spoed-situatie) aanvankelijk wachttijd voor plaatsing enkele weken. Werd wel spoedsituatie, gemeld: Plaatsing 1 dag later, snel en efficiënt.
13 January 2026
Robbert
Rotterdam
Alles volgens afspraak geleverd en geïnstalleerd door vakkundig monteur al met al prima
10 January 2026
Henny
Glanerbrug
prima product voor een prima prijs
Jan Spies
VEENENDAAL
Wij zijn tevreden met onze nieuwe ATAG-ketel. Tot nu toe (een paar wintermaanden hebben we 'm nu) geen problemen of klachten. We horen 'm nooit.
Marijke
Zwolle
Snelle installatie en prima gedaan. Er miste alleen een onderdeel voor het vastzetten van de afvoer naar het dak. Zou worden opgestuurd. Meerdere malen over gebeld. Na een maand zelf maar het onderdeel gekocht en gemonteerd. Nooit meer een reactie gehad.
Gert
Emmeloord
Tot op heden zeer tevreden over de ketel en de plaatsing hiervan. Enig minpuntje was dat na afronding van de montage bleek dat de wel bestelde vuilafscheider niet was aangebracht.
Wim
Haarlem
Ketel laten vervangen door atag warmte De installateur van BSI installatie die hem kwam installeren was een vakkundige monteur En heeft alles geregeld dat we weer een betrouwbare ketel hebben
Ton
Heesch
Goed en deskundig
Ilse
Amsterdam
de heren zijn volgens afspraak gearriveerd alles na plm 2 uur prima prima in orde
Christa
BERKEL EN RODENRYS
De vorige heeft 15 jr probleemloos gewerkt hoop dat deze de zelfde eigenschappen heeft
4 January 2026
Gerard
Medemblik
Zelfs op feestdagen waren ze goed bereikbaar
4 January 2026
Dragan Miladinovic
Hengelo
30 December 2025
Klaas
Loenen
Even wennen (had Toon) maar gemakkelijk hanteerbaar, aantal min puntjes, veel handelingen om temp te veranderen qua tijdsinstelling…
28 December 2025
Cocky
Baambrugge
Het afgelopen jaar de gasketel vervangen. Keurig volgens afspraak en goed werk geleverd.
24 December 2025
Jan
Bergen NH
Deze ketel, Atag P27C is zuinig en geeft snel warm water. Montage was snel geregeld via Atag.
24 December 2025
Wim Brouwer
Hoofddorp
Mijn oude cv ketel werkte niet meer, na aanvragen offerte de volgende dag al geleverd en geinstalleerd. Prima service!
23 December 2025
Yvonne den Ouden
Rotterdam
Snel geholpen en duidelijke communicatie. Ook bij vragen/opmerkingen snel antwoord.
21 December 2025
Patrick
DRACHTSTERCOMPAGNIE
Snel en efficiënt geïnstalleerd
20 December 2025
Dick
Oegstgeest
Nadat ik een ketel uit het assortiment gekozen en besteld had, kreeg ik al snel een installatiedatum toegewezen. Op de/het afgesproken dag en tijdstip verscheen de installateur, Ron Fredriks. Dhr. Fredriks heeft de ketel naar voller tevredenheid geïnstalleerd en mij aansluitend goed geïnstrueerd. Ik kan niets negatiefs bedenken, vandaar de 5 sterren.
19 December 2025
Fred
Enschede
Fijn goede service
13 December 2025
Wim
Drachten
nog niet zolang in het bezit van het ATAG verwarmingstoestel maar het voldoet aan het dat gene wat ik heb verwacht.
12 December 2025
Bert
EDE
De aanvraag en daarna installatie via Atag warmte is vlotjes verlopen. Na ca. 2 weken werd de nieuwe ketel al via hun geïnstalleerd!!
8 December 2025
Martin
Uden
Via internet in contact gekomen met ATAGwarmte. Direct na aanvraag duidelijkheid over prijs en levering van een nieuwe cv ketel. Alle vragen werden supersnel beantwoord en binnen 2 weken werd de levering geregeld. De installateur, HQ Installatietechniek uit Heerde die door Atagwarmte werd ingeschakeld, heeft de cv ketel keurig en zorgvuldig geïnstalleerd. En dat alles voor een zeer concurrerende prijs. ATAGwarmte kan ik iedereen aanraden.
4 December 2025
Martijn
Emst
ATAG behoort al ruim 70 jaar tot prijswinnende
verwarmingsproducten, waarbij ontwikkeling van vernieuwende warmteoplossingen en kwaliteit centraal staat. Wij van ATAGwarmte combineren dat met de allerbeste service door er altijd te zijn voor onze klanten, ook in het weekend. Je wordt bij ons dus niet van het kastje naar de muur gestuurd en je krijgt altijd een ervaren adviseur aan de lijn.
Visseringweg 23
1112 AS Diemen