Pluspunten

Doet wat het zegt , vandaag besteld morgen in huis

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke website

Installatie handleiding ontbreekt voor het totaal product. Graag attentie hiervoor.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen en snelle leverin!

Pluspunten

goed advies en snelle levering

Pluspunten

snelle levering goede kwaliteit prijs verhouding. Ik heb zelfs een grote klant van mij jullie mailadres gegeven voor levering

Pluspunten

Op foto zagen de lampjes er groter uit

Pluspunten

Snel geleverde mooie lampen. Uitstekende service

Pluspunten

Ze doen werkelijk moeite om het produkt (2X AR111 Led lamp) geleverd te krijgen.

Als een bestelling is geplaatst, en betaald, moet er gewoon van uitgegaan kunnen worden dat de klant dit ook écht wil. De bestelling moet dan automatisch naar de leverancier doorgezet worden. Dit was in mijn geval niet gebeurd. De beste beschrijving voor dit geval is "Krommunicatie" tussen Led Gloeilamp en de leverancier. Deze laatste moet kennelijk eens upgraden...

Pluspunten

Vlot antwoord op de gestelde vragen. Snelle levering. Voldoende artikelen keuze.

Pluspunten

Goede duidelijke site. Bestellen en betalen gaat makkelijk. Levering van het product ging sneller dan ik verwacht had.

Pluspunten

Super mooie set die wij z.s.m. gaan installeren op de trap! Nu is het altijd donker maar deze led verlichting geeft veel licht. Binnenkort zal ik ook een review op mijn blog schrijven over deze verlichting. Je kunt hier meer over vinden op www.me-licious.com

aangegeven dat het onduidelijk was hoeveel bewegingsmelders in het pakket zaten, dit hebben ze gelijk aangepast op de website:) helemaal super!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima site en een snelle levering,

Jammer dat jullie geen factuur bij het product versturen. Ook bij mijn mail aanvraag voor een factuur geen reactie. ben benieuwd wat er gebeurd of ik antwoord ontvang bij mijn 2e mail?

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prijzen zijn prima!

De vraag of ik mijn shopervaring wil delen is eerder binnen dan mijn product... Ik heb 30-6 twee led-drivers besteld die de op voorraad zouden moeten zijn en dus de volgende dag in huis. Echter waren deze na 4 dagen nog steeds niet verstuurd. Gebeld en bleek dat deze toch nog moesten worden besteld. Uiteindelijk zijn de producten na 7 dagen na de bestelling eindelijk verstuurd. Vervolgens heeft (waarschijnlijk DHL) nog een sorteerfout gemaakt waardoor ik de drivers na 11a12 dagen nog steeds niet heb ontvangen... Erg jammer dat je zelf achter de informatie aan moet en je verzendkosten betaald waarna het dan nog erg lang duurt voordat je het product hebt... Kortom: voorraad op website niet in orde waardoor beloofde levertijd niet gehaald wordt, vervolgens nog eens dikke pech met het versturen vanwege sorteerfout. Ik hoop dat aankomende maandag het pakketje geleverd wordt.

Pluspunten

Zeer snelle levering en goed product.

Helaas is het minimum bestelbedrag €10.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super snelle levering! Lampjes bevallen goed, geven mooi licht.

Lampjes zijn iets kleiner dan opgegeven en zitten daardoor niet strak in het armatuur. Ik heb 2 watt lampjes besteld en krijg 2,5 watt lampjes geleverd. Vreemd dat dit niet vtv aangekondigd word.

Pluspunten

Super snel geleverd. Goed verpakt.

Pluspunten

Prima service! Alles correct verlopen, snelle levering en duidelijke info over het bestelde materiaal en levering. Zeker voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

Heldere website, duidelijke voorraadindicatie (die ook daadwerkelijk klopt). Duidelijk advies omtrent het dimmen van LED lampen. De verschafte informatie is to the point en dat maakt het kiezen dan veel makkelijker. Daar kunnen een aantal webwinkels nog iets van leren Daarnaast zijn de aangeschafte led lampen inderdaad erg mooi. De eerdere reviews die ik daar over gelezen heb van andere klanten hebben dan ook goed geholpen. Verzending en tracking was duidelijk. Levering exact zoals beloofd.

Wat mij betreft niets

Pluspunten

Zeer snelle levering, en de led lampen geven een mooi warm wit licht.

Pluspunten

verkeerd product geleverd , maar zeer snel opgelost ( 2dagen later juiste levering kosteloos ontvangen)

Pluspunten

Snel en accuraat geleverd. De producten zijn goed omschreven op de site en kwalitatief zijn de spots en drivers goed. Echte RVS sier- en verhoogringen en de lichtopbrengst is goed en warm wit. Wij hebben de sept gekocht ter vervanging van bestaande halogeen spots in de keuken. De nieuwe spots zijn een upgrade. Wij bevelen de spots aan en de winkel.

Pluspunten

correct en op tijd afgeleverd goed verpakt artikelen nog niet geplaatst maar ziet er goed uit

Pluspunten

Was iets tijdelijk niet op voorraad, super opgelost en ook fijn dat ze naast per mail ook telefonisch prima bereikbaar zijn.

Pluspunten

Vlotte levering van kwalitatief goede led-lampen!

Vindbaarheid

Pluspunten

Duidelijke productinformatie met heldere presentatie

Breder productaanbod

Oude Akerstraat 33