Pluspunten

Snelle levering correct bedrijf.

Dikwijls geen voorraad van bepaalde artikelen, dan zijn de pl led lampen weer niet leverbaar, dan de kleine trafo's weer niet die bij de platte spots horen, helaas al diverse keren gehad. Super mooie platte inbouwspots, Heb er zeker totaal de afgelopen tijd een 40 stuks van ingebouwd, echt mooi plat spotje en kwalitatief goed! alleen jammer dat de draadjes zo kort zijn, en er ook geen verlengsnoertje te leveren is, nu moet je zelf solderen om te verlengen. En ik heb tot nu toe bij iedere bestelling wel een artikel defect gehad, de eerste keer een trafo defect, nu weer een ander type defect. Wordt wel snel keurig opgelost! verder ben ik dik tevreden over dit bedrijf.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Led spotlampen als vervanging van halogeen 20W, prima resultaat qua lichtblauw en sterkte. maandag namiddag besteld, dinsdag middag geleverd in België. prima en snelle service. Prachtig en een aanrader

Pluspunten

Vriendelijke en behulpzame klantenservice met daarbij een snelle levering.

Check jullie website op (kleine) fouten m.b.t. verwijzingen naar evt. bij te leveren hulpmiddelen ( bijv. opzet hulsjes die voor Berker dimmer knoppen nodig zouden zijn, deze ten onrechte bij de gekochte dimmers bij besteld terwijl dit niet nodig was)

Pluspunten

Correcte, tijdige bezorging. Zorgvuldig verpakt en werking zoals beloofd!

Pluspunten

Goede kwaliteit producten. Als ze zeggen plug en play is het ook echt een fluitje van een cent. Bezorging ging ook lekker snel. binnen 48 uur alles in huis.

Pluspunten

Alles snel en keurig geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ondanks niet meer te leveren product toch snelle levering alternatief

bij bestelling aangeven of hoeveelheid van artiekel leverbaar of op voorraad is zodat achteraf niet naar vervangend product gezocht moet worden.hierdoor werd de uiteindelijke levering 14 dagen later.

Pluspunten

Geen opmerkingen correcte levering zoals afgesproken tevreden

Pluspunten

Zeer correcte manier van afhandelen , zeer snelle levering , en echt de goedkoopste , ik zal hier zeker een vaste klant worden

Pluspunten

Goede uitleg en kennis van zaken. Snelle levering en vooral leveren op de dag dat het jouw uitkomt. Je kan nl kiezen.

Geef op de website bij elke type ledlamp de juiste dimmer in beeld .

Pluspunten

Snelle levering. Juist wat ik zocht. Goedkoper dan op andere website's.

Pluspunten

Prima lampen goede prijs/kwaliteit verhouding

Indien lamp niet beschikbaar graag laten weten

Pluspunten

Snelle levering en netjes verpakt en compleet

Pluspunten

Duidelijke site Zeer goed en zinvol advies, door telefoon. Word administratief via mail goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke website echter is niet alles op voorraad wat volgens de site in eerste instantie wel op voorraad is. Ondanks dat is het bestelde in een week tijd geleverd. Vragen worden door de klantenservice goed beantwoord.

We hebben echter niet helemaal ontvangen wat we besteld hebben.

Pluspunten

Correcte info over de levering van het product. Zeer duidelijke uitleg over het product.

Misschien iets snellere levering naar België

Pluspunten

Snelle levering, product is alles wat ik ervan heb verwacht

Pluspunten

Gemakkelijke communicatie, vlotte levering

Website niet up to date v.w.b. alternatieven voor niet leverbare producten

Pluspunten

Snelle levering. En de prijs verhouding is goed. Ook telefonische hulp en info is ok.

Door gaan zo

Pluspunten

Bestelling gedaan: Vlotte bezorging en juiste producten ontvangen. Gewoon goed!

Pluspunten

Snelle levering. Kwaliteitsproducten. Deskundig advies via de klantenservice. Duidelijke beschrijvingen op de website

het antwoordapparaat van de klantenservice gaf aan dat deze niet te bereiken was en misschien in gesprek, probeer het later nog eens. Dit is verwarrend. Misschien beter.. er zijn nog .. wachtenden voor u. Dan weet je dat men bereikbaar is en kun je zelf beslissen of je wacht of het later nog eens probeert.

Pluspunten

Fijne levering en goed Product

Pluspunten

Snelle reactie en oplossing na een probleem met het nieuwe online bestelsysteem.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Erg snel geleverd!

Oude Akerstraat 33

6268 NB Bemelen