Pluspunten
Snelle en vakkundige hulp bij problemen van de HP plotter.
Pluspunten
In plaats van hulp aan huis kreeg ik telefonisch heel duidelijk advies over hoe ik een probleem met een oude maar verder nog heel goed werkende laser printer zelf kon verhelpen. Kosteloos en binnen 24 uur. Bijzonder aardig vond ik dat. Het onderdeel dat eventueel vervangen zou moeten worden is niet meer verkrijgbaar in Nederland.
Pluspunten
zeer goede ervaring, goed en prettig contact
Pluspunten
Ik heb verschillende printerreparatiebedrijven benaderd om mij te adviseren. Deze wilden allemaal wel voor komen rijden tegen niet geringe kosten. Printerned kwam meteen met het goede advies en na telefonische ondersteuning aangegeven dat de toners niet goed waren. Hierop zat levenslange garantie. En na de leverancier (123inkt waarvoor ook lof) te hebben geraadpleegd kreeg ik geheel gratis 4 nieuwe toners opgestuurd.nieuwe toners
Pluspunten
Vlotte service, helder tarief, duidelijk over de werkzaamheden, afspraken correct nagekomen.
VerbeterpuntenGeen directe (ontvangst)bevestigingsmail na aanmelding op website. Verzoek/afspraak direct in agenda bedrijf kunnen inplannen zou mooi zijn.
Pluspunten
heel vriendelijk en informatief contact, snelle service
Verbeterpuntenna de storingsmelding duurde het even voordat er follow-up kwam
Pluspunten
Heldere prijsafspraken. Eerlijk advies. Er wordt niet gerepareerd aan een machine als er binnenkort weer reparaties te verwachten zijn als het economisch niet verantwoord is..
Pluspunten
Komt afspraken na, duidelijke uitleg over reparatie
geen
Pluspunten
er wordt snel gereageerd op tel en mail en snelle seervice
Pluspunten
snelle reactietijd, levert uitstekend werk
Pluspunten
Zeer goede kennis/uitleg. Zeer snel ter plaatse. Alleen maar lof.
Pluspunten
Printerned heeft bij ons bedrijf de printers onderhouden. Prima!