Ik heb een motor besteld die ik dringend nodig heb voor de keuken van mijn restaurant, maar die is nog steeds niet aangekomen en ik heb er ook niets meer over gehoord.
Slecht
Ruime keuze, redelijke prijs, met een paar dagen in huis. Geen bericht van bezorgdienst UPS gehad (stond ineens voor de deur, gelukkig was ik thuis)
Voor mijn bedrijf heb ik een RVS werktafel besteld. Via Whatsapp snel antwoord gekregen op bepaalde vragen, de bestelling werd snel bezorgd.
Alles ok
Fantastiach
De koffie blijft goed warm de warmhoudtoestel ziet er mooi uit super dankje
Bestelling gedaan. Meerdere mailtjes gekregen met bevestiging bestelling, bevestiging verzending en met track en trace nummer. Om vervolgens de volgende dag een mailtje te krijgen dat het bestelde artikel niet leverbaar is. Waarin 2 opties worden gegeven. Daar heb ik gekozen voor annulering. Dat wordt redelijk afgehandeld al vindt ik 2 weken voordat geld retour is vrij lang
Beste Juke, Bedankt voor uw review, spijtig te vernemen dat u teleurgesteld bent. Het artikel was op het moment van bestellen niet op voorraad en had een langere levertijd. Hierom was het nog wel mogelijk het product te bestellen. Na de annulering van de bestelling verwerkt onze boekhouding zo spoedig mogelijk de creditering van uw aankoopbedrag. Dit zal maximaal binnen 14 dagen kunnen duren. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Oke
Beste Judith, Heel erg bedankt voor deze review! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Het product was als omschreven en onbeschadigd en snel geleverd. De prijs was in vergelijking met anderennde beste. Prima
Beste Christa, Heel erg bedankt voor deze review! Fijn om te lezen dat uw bestelling in goede staat is ontvangen en aan uw verwachtingen voldoet. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Netjes telefonisch geholpen voor de keuze van ventilator
Beste Willy, Heel erg bedankt voor deze review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de hulp die u gekregen heeft bij de keuze van de ventilator. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
een correcte afhandeling van de bestelling, super uitgevoerd, mogelijk voor herhaling vatbaar, afhankelijk van de aanvragen.' groeten
Beste André, Heel erg bedankt voor deze review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de correcte afhandeling van uw aanvraag. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
De laatste jaren werd onze machine natuurlijk steeds een beetje minder en ook de gebruikte techniek was verouderd maar we zijn een kerk en erg rijk zijn we niet. Op een gegeven moment toch maar beslist om een andere aan te schaffen. Rond gevraagd om er achter te komen wat een goede en gebruiksvriendelijk apparaat is en we zijn bij Hobart uitgekomen en daar hebben we geen spijt van. Wat jammer was dat de aanwezige afvoer niet geschikt was en dat de meneer die hem kwam plaatsen vertelde geen loodgieter te zijn dus werd hij niet direct goed aangesloten.
Beste Rien, Heel erg bedankt voor deze review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de fijne en goed werkende Hobart vaatwasser. Bedankt voor de feedback over de aansluiting, deze is verlopen via onze servicepartner. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Heb geen horecabedrijf, maar heb hier als particulier een oven bestelt. Snel geleverd, goed op de hoogte gehouden van de levering. Vond het ook netjes dat ik gebeld werd door Yuki omdat de afmetingen afweken van wat op de website vermeld stond. En verder gewoon en mooie oven voor een goeie prijs!
Beste Kevin, Heel erg bedankt voor deze review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de communicatie en dat u blij bent met uw nieuwe oven. De afmetingen zijn inmiddels aangepast op onze website. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
snel verstuurd , goed produkt.
Beste H, Heel erg bedankt voor deze review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent en dat het product aan uw verwachtingen voldoet. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Product doet wat het moet doen.
Beste Jan, Heel erg bedankt voor deze review! Fijn om te lezen dat u zeer tevreden bent en dat het product aan uw verwachtingen voldoet. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Product nog steeds niet ontvangen. Volgens T&T is het geleverd, maar niet dus. Waarschijnlijk fout bij PostNL. Maar ik heb het probleem. Hoe nu verder?
Beste Richard, Bedankt voor uw review. Wat vervelend te vernemen dat uw bestelling in eerste instantie nog niet volgens de track & trace op de verwachte datum geleverd was. Na intern onderzoek, contact met PostNL en de fabrikant hebben we besloten om een vervangend exemplaar naar u toe te sturen. Deze zending heeft u inmiddels ontvangen. We hopen dat u inmiddels tevreden bent met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
1 product was niet op voorraad, dit stond duidelijk op de Website aangegeven. De klantenservice nam hierover toch nog contact op. Volgens afspraak werd het product later toegezonden zonder extra kosten. Product is zoals omschreven duidelijk, duidelijke communicatie en goede service.
Beste Angela, Heel erg bedankt voor deze review! Fijn om te lezen dat u onze klantenservice als positief heeft ervaren en dat het product aan uw verwachtingen voldoet. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Correcte en zeer vriendelijke afhandeling en erg blij met de geleverde hangiri top.
Beste Henk, Heel erg bedankt voor deze review! Fijn om te lezen dat u erg blij bent met uw hangiri top. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Beste Gert, Heel erg bedankt voor deze review! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Bestelling prima ontvangen
Beste Petra, Heel erg bedankt voor deze review! Fijn dat uw bestelling prima is ontvangen. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Snel service als ik heeft de producten besteld, volgende dag wordt verzonden en andere dag ontvangen.
Beste Raymond, Heel erg bedankt voor deze review! Goed om te horen dat de producten snel geleverd zijn. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Zeer snelle levering
Beste Paul, Heel erg bedankt voor deze review! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Het bestelproces is eenvoudig en de levering overeenkomstig toezegging.
Beste Roberto, Heel erg bedankt voor deze review! Fijn om te lezen dat de bestelling vlekkeloos is verlopen. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Ik had een oliebolmand nodig dus besteld in het weekend en de volgende dag een mailtje of ik er wel rekening mee heb gehouden dat hij alleen maar in een bepaalde frietpan past. En na mijn reactie hem pas afstuurde.
Beste Ton, Heel erg bedankt voor deze review! Fijn om te lezen dat u onze communicatie over de oliebolmand als positief heeft ervaren. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Reitdiep 4
3077AZ Rotterdam
HorecaRama is dé online en offline groothandel voor al uw horeca apparatuur en horeca benodigdheden met scherpe prijzen en hoogstaande service! Groot assortiment van koelkast, friteuse, snijplank tot lepel.