Snelle levering, kwaliteit spul

Reactie van het bedrijf

Heel erg bedankt voor deze positieve review! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama

ik heb eerste keer bij HorecaRama besteld, mijn ervaring is dat je artikel heel snel hebt ontvangen dat is wel erg fijn

• Communicatie
  • Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? wel even mensen op de hoogstellen welke dag zijn levering verwacht

Super snel!

Super snel en goede service aan de deur En kwaliteit na verwacht

Reactie van het bedrijf

Alles in orde. De bezorging via ddp is zeer slecht. Het pakket zou aan huis bezorgt worden maar werd

Slecht het zou thuis bezorgd maar werd bij een parcel shop achter gelaten. Kon ik er zelf nog aan gaan kosten 25 euro waardeloos dus

Reactie van het bedrijf

Heel erg bedankt voor deze review! Vervelend te vernemen dat de bezorging niet goed is verlopen. Naar aanleiding van deze review hebben wij direct contact met u opgenomen en zijn de verzendkosten gecrediteerd. Achter de schermen gaan wij na hoe dit in de toekomst voorkomen kan worden. Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, HorecaRama

Ik had per ongeluk zelf teveel bakjes besteld. Meteen gebeld, alles geregeld door een hele fijne meneer. Top ! Ik ga vaker bestellen.

• Communicatie
  • Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? welke deksel horen bij een bakje

Reactie van het bedrijf

Prima product, redelijke prijs en snel geleverd

Geweldig goed

In één woord zelfs : PERFECT

• Communicatie
  • Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? Heb ik geen idee over.,omdat ik zeer, maar dan ook zeer tevreden ben over deze webshop.

Duidelijke webshop, snelle levering

Op zoek naar wat spulletjes als hobby-kok zijnde, maar dan wel op zoek naar kwaliteitsartikelen. Zodoende kwam ik uit bij Horecarama waarbij ik voor een goede prijs, goede restaurantwaardige spullen vond. Snel besteld en snel geleverd. Uiterst tevreden!

Reactie van het bedrijf

Super goed geholpen !!!!!!!

Echt een een goede winkel vriendelijk behulpzaam dikke 10 !!!

Tevreden over de service

Vriendelijk goede service

Reactie van het bedrijf

Top service! Sample opgevraagd en meteen geleverd.

Reactie van het bedrijf

bestelling en levering zijn prima uitgevoerd

voor een eerste bestelling, heb ik geen verdere opmerkingen

Reactie van het bedrijf

Prima niks mis mee. Goed verpakt en goede kwaliteit.

Reactie van het bedrijf

Hele vriendelijke en meewerkende medewerkers. De producten zijn zoals ze uitgebreld worden op de website.

Helemaal tevreden

Geleverd en bezorgd zoals verwacht.

• Communicatie
  • Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? Prijs per onderdeel (het kuipje bijvoorbeeld) aangeven zodat vergelijken makkelijnker is.

Snelle levering zonder poespas

Reactie van het bedrijf

artikelen makkelijk te vinden op de website

Artikelen zijn makkelijk te vinden, prijs is goed en snel geleverd!

Reactie van het bedrijf

Artikel perfect, snelle levering. En zeer goed verpakt.

Reactie van het bedrijf

Netjes gebeld over de levering, zeer snel geleverd. Top!

Netjes gebeld over de levering, zeer snel geleverd. Top!

Adequaat en vlot.

Goed contact en snelle service.

Reactie van het bedrijf

fijn bedrijf welke de afspraken goed nakomen

heel goed

Reactie van het bedrijf

Contact is heel goed je wordt snel te woord gestaan, snelle levering

Zeer goede leverancier

Groot assortiment en snelle levering

Reactie van het bedrijf

Alles correct, tijdig geleverd tegen een zeer goede prijs

Door de snelle levering heeft Horecarama mijn feest gered :)

Reactie van het bedrijf

Horecama heeft zich aan de afspraak gehouden

Horecama heeft zich aan de afspraak van leveringstijd gehouden. Producten waren netjes verpakt.

Over HorecaRama BV

HorecaRama is dé online en offline groothandel voor al uw horeca apparatuur en horeca benodigdheden met scherpe prijzen en hoogstaande service! Groot assortiment van koelkast, friteuse, snijplank tot lepel.