Heel erg bedankt voor deze mooie review! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Jammer dat een kleine bestelling in 2 zendingen, een dag na elkaar wordt bezorgd. Kan volgens mij efficienter.
Heel erg bedankt voor deze mooie review en de feedback! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Snelle en vlotte levering Product vodoet aan beschrijving zoals is aangegeven
We hebben een ijsmachine gekocht. We hadden wat vragen gesteld via de app en super antwoord gekregen. Na de bestelling werden we nog gebeld met wat verdere informatie waar we misschien geen rekening mee hadden gehouden. Allemaal even vriendelijk en behulpzaam..
heel snelle levering
correct
Een hele goede service. Goede informatie en het zoeken naar het juiste produkt.
Vlotte afhandeling van mijn bestelling.
Product prima, Snel geleverd!!
Beste Marcel, Hartelijk dank voor de beoordeling! U heeft de bestelling bij ons geplaatst op 22 september, wij hebben deze diezelfde dag nog verstuurd met PostNL en volgens de tracking is het pakket vervolgens op 23 september bij u geleverd. Wij begrijpen niet waar de 1,5 maand levertijd die u aangeeft vandaan komt? Met vriendelijke groet, Team HorecaRama
Originele beoordeling
product lijkt me prima, duurde erg lang (bijna 1,5 maand)
positief
Degelijke voorspoeldouche, goed monteerbaar en de klant is tevreden. Ik ben er blij mee!
Fijn contact en goed geholpen.
Nvt
Produkt zoals omschreven, correcte levering, kortom een aanrader
Prima service snelle levering
Ga het product helaas terugsturen omdat het te laat arriveerde. Besteld op zondag met een aangegeven bezorgtijd van 1-2 dagen. Pas op donderdag ontvangen en op een drukke straat in Amsterdam neergezet zonder te vragen, terwijl er gewoon iemand bij de receptie zat. Product is precies waar ik naar zocht, maar had al een andere gekocht omdat deze te laat kwam.
Heel erg bedankt voor deze review en de feedback! Onze excuses dat de bestelling twee dagen later pas arriveerde, dit is uiteraard niet de bedoeling. De zending is geretourneerd en uw aankoopbedrag is gecrediteerd. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Als een pakketje moet worden gesplitst om welke reden dan ook meld het dan even via mail of een belletje mensen maken zich zorgen of het wel goed is besteld
Heel erg bedankt voor deze review en de feedback! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Ik had professionele apparatuur nodig en HorecaRama stond op alle gebieden klaar voor mij met goed advies en een vriendelijke klanten service.
Heel erg bedankt voor deze positieve review! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Klantendienst volgde mijn bestelling zeer goed op. Vriendelijke dienstverlening. De levering zelf werd tot 3x uitgesteld.
Heel erg bedankt voor deze positieve review en de feedback! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Goed advies aan de telefoon, en snelle levering waarbij het geen probleem was dat het afleveradres nog even aangepast moest worden vanwege sluiting van ons kantoor op de geplande datum, en dat terwijl de spullen al klaar stonden voor verzending. En bij het openen van het pakketje werd ik ook nog een verrast met wat leuke attenties!
ok
Zeer fijn bedrijf
Na het bestellen van de percolator werd m'n geduld niet echt op de proef gesteld. De percolator was een dag later al binnen.
Mijn bestelling kwam zoals was afgesproken. De zending was goed en stevig verpakt.
Snelle levering van de goederen
Reitdiep 4
3077AZ Rotterdam
HorecaRama is dé online en offline groothandel voor al uw horeca apparatuur en horeca benodigdheden met scherpe prijzen en hoogstaande service! Groot assortiment van koelkast, friteuse, snijplank tot lepel.