Goed en snel geholpen, vriendelijk te woord gestaan
Heel erg bedankt voor deze mooie review! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Binnen de 24u werd mijn koeling met marmer geleverd. In perfecte staat geleverd. Zeker betrouwbaar!
Zoon is blij met zijn koks kleding
Goede service en snelle levering. Vragen over zending werden snel en adequaat beantwoord.
goede service
Snelle levering goed verpakt en prima product
Een chocolademelk dispencer verworven voor onze stichting. Een missend onderdeel, door fabrikant doorverwezen naar één van zijn dealers. Direct via mail een antwoord op de vraag, de juiste onderdelen lijst van deze cholademelk dispencer ontvangen, onderdeel besteld, en werd binnen twee dagen geleverd. Top service en snel!! Theo Janssen, coördinator stg. Zandse Kerk
Snel geholpen, aangename medewerkers.
ik had een foutje gemaakt met het adres, en dat is heel fijn door jullie opgelost! snel en vriendelijk
Slagroomspuit besteld Kayser whipcreamer 0,5 liter en patronen , snel geleverd , netjes verpakt Mooi product ziet er heel degelijk uit , en dat is die ook. Duidelijke gebruiksaanwijzing , inmiddels in gebruik genomen en werkt perfect . Heerlijke stevige slagroom. Ik ben er erg blij mee, en ook mijn huisgenoot vindt het heerlijk vooral in warme chocomel blijft de slagroom tot aan de laatste druppel stevig.
Goed aĺ was er wat verwarring over de producten
Goede kwaliteit
Volledige ondersteuning van de bestelling en het volgen er van
is aan te bevelen.
Na lang heen en weer gebeld heeft HorecaRama mij gerust gesteld dat alles op tijd geleverd zou worden. Er is maar 1 doos aangekomen deze was zonder inhoud, we hebben helaas niks aan jullie gehad.
Bedankt voor deze review! De betaling van de bestelling heeft ruim twee weken geduurd, uiteindelijk zijn de spullen direct verzonden zodra de betaling binnen was. De soepketels en de lepel zijn uiteindelijk ook in ontvangst genomen. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
product is als verwacht en kwam snel toe
Een Bain-Marie besteld bij HorecaRama (14-11), maar zodra het bericht kwam dat het onderweg was (17-11) bleek het rechtstreeks van de fabrikant in Duitsland te komen. Geen tussenstops, maar gewoon de kortste en efficiëntste weg naar de klant. Dat tot volle tevredenheid uiteraard. Geleverd op 20-11, dus netjes binnen een week geleverd. En dat voor een prijs beneden die van de fabrikant zelf! Klasse.
Heel erg bedankt voor deze mooie review! Een gedeelte vanuit ons assortiment versturen wij zelf vanuit ons magazijn in Rotterdam, het grootste gedeelte komt inderdaad rechtstreeks vanuit de fabrikant. Dit is vaak de snelste en efficiëntste route! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Werd uitstekend geholpen nadat ik zelf een fout had gemaakt tijdens het bestelproces. Werd direct gebeld en goed op de hoogte gehouden van verzending.
Friteuse nodig maar was niet op voorraad in de winkel, mannen hebben direct geschakeld en 2 dagen later in huis. Top service.
Top service en top kwaliteit
Snel te bestellen, en binnen 1 dag af te halen. Vriendelijke medewerkers
Netjes en snel geleverd
Alles snel en netjes ontvangen.
Deksel van 32cm in doos van 60x40x30 met op vul bubbels
Heel erg bedankt voor deze review en de feedback! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Lekker spul. Gddtuyfffguutrttynjiggugugugugugugigugufugugugigigighdyr te highfkbigugd hihugohihigi..
Reitdiep 4
3077AZ Rotterdam
HorecaRama is dé online en offline groothandel voor al uw horeca apparatuur en horeca benodigdheden met scherpe prijzen en hoogstaande service! Groot assortiment van koelkast, friteuse, snijplank tot lepel.