Heb bestelling eerder ontvangen dan voorzien en werd goed geinformeerd

• Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? N.v.t.

Top service en fantastisch geholpen!

Bij HorecaRama weten ze wat klantenservice is, van het uitzoeken tot het product tot de levering en installatie. Alles was gericht op mij als klant.

Goede Produkten en snelle levering

Product zoals omschreven en ook de foto's waren prima. Duidellijk informatie over de maten en de inhoud.

• Communicatie N.v.t.
  • Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? Niets is duidelijk

positieve ervaring

Snelle levering, alleen spijtig dat 1 doos met pomp goed was ingepakt en in het ander pakketje zat de doos met pomp er los in. Maar voor de rest was alles ok.

Heel goed!

Uitstekend! Snelle verzending en communicatie!

netjes ontvangen

levering had enige vertraging door de vervoerder, maar verder netjes ontvangen

• Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? N.v.t.

Doen wat er beloofd wordt!

Snelle levering, prima service, meedenken met de klant, top ervaring!

professionele garde en spuitzak

Als particulier was ik op zoek naar een stevige garde die niet zou roesten. Ik heb de 25 cm. Garde besteld en die was groot en zwaar genoeg voor een gemiddeld 'particulier huishouden'. Hij ligt fijn in de hand. De spuitzak die ik zocht (uitwasbaar) werd keurig in plastic geleverd. De levering liet wel even op zich wachten (1 week) maar werd uiteindelijk netjes bezorgd door Post.nl. Met duidelijke track en trace.

• Communicatie
  • Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? ?

Geweldig !!!!!

Telefonisch contact gehad met Raïf, zeer correct en behulpzaam, heeft hulp geboden met heel mijn bestelling en heeft alles professioneel afgehandeld en uitgevoerd wat hij beloofd heeft. Dikke pluim voor dit bedrijf en hier kunnen er andere een dik voorbeeld aan nemen. Warme groet Werner De Ceulaerde DC buildingmaintenance bv

Lange levertijd

Op de website stond 1 a 2 werkdagen, dus ik dacht met 5 dagen vooruit bestellen een mooi verjaardagscadeau te hebben. Er werd verder ook niet gecommuniceerd dat er omstandigheden waren waarom het langer duurde. Erg jammer en geen verjaardagscadeau op tijd. uiteindelijk na 9 dagen ontvangen. Het product is verder prima, dus opzcih wel aanbevelen, maar dan rekenen op langere kevertijden dan vermeld op de site

• Communicatie
  • Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? levertijd vermelding klopt niet

Product heel snel geleverd en goede verpakking.

Goede communicatie Snelle levering

Prima zoals het hoort.

Duidelijke communictate

Duidelijke communicatie en snelle service

• Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? N.v.t.

Klasse service en vriendelijk met een goede projs

Responsive alles op tijd geinstalleerd en eventuele aanpassingen snel verholpen. Meerdere malen gelocht inclusief complete horeca keuken

Positieve

Goede hulp behulpzaam informatief

• Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? N.v.t.

Geen telefonische klantenservice als nodig

Ik heb iets besteld, zo als ieder normaal mens moet ik werken voor mijn geld. Ik krijg ineens een mail met erin een Leverdatum en een tijdsbestek wat NIET normaal is( een hele werkdag dus) ik probeerde ze te bereiken, is niet mogelijk, alleen via berichten online en dan is de beantwoodingstijd ook nog 72 uur. Erg handig met feestdagen enz. Niet dus

• Communicatie
  • Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? telefonische klantenservice inrichten

Supersnel en heel vriendelijk

Toen ik belde met een vraag over een klem zittende deksel werd ik zeer vriendelijk geholpen. Het probleem werd zonder omhaal opgelost. Erg tevreden met HorecaRama.

• Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? N.v.t.

Maakte een heel goede, toegewijde indruk

zie hierboven

• Communicatie
  • Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? Ga zo voort

Klantvriendelijk snelle service

Ik had een paar consumptie muntjes nodig . Na 1 telefoontje kon ik ze gelijk ophalen . Ondanks ze aan het verbouwen waren , waren wij gewoon welkom . Mijn dochtertje werd gelijk door het personeel getrakteerd op een blikje fris en een zakje chips . 30 min later had ik een stuiterende dochter in de auto . Bedankt voor de goede service

Heel snel en goed.

Heel goed.

• Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? N.v.t.

Snel geleverd en goed verpakt

• Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? N.v.t.

Bestellen en betalen en bezorging prima geregeld

Het gemak van bestellen, betalen en bezorging is prima geregeld. Vooral als je een steeds terugkerende bestelling wilt plaatsen. Enige wat storend is dat het land van aflevering standaard op België staat. Als je niet uitkijkt en het tijdig verandert, is het afleveradres dan fout, als je in Nederland afgeleverd wilt hebben. Is mij een keer overkomen. Liever een pull menu van beide landen, maar niet standaard op België zetten.

• Communicatie
  • Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? zie mijn opmerking bij score.

Goede en snelle verzending.

Bestelling verliep voorspoedig en pakket was erg goed ingepakt.

topbedrijf met goede communicatie

betaling ging niet helemaal goed maar direct contact via whatsapp en stuurden een link om te betalen en het was geregeld 2 dagen later product binnen blij mee

Reitdiep 4

3077AZ Rotterdam

010-7852046

Over HorecaRama BV

HorecaRama is dé online en offline groothandel voor al uw horeca apparatuur en horeca benodigdheden met scherpe prijzen en hoogstaande service! Groot assortiment van koelkast, friteuse, snijplank tot lepel.