klantService is heel slecht .
Geachte heer Hamdi, U heeft bij ons een elektrische dönermes aangeschaft. Vervolgens heeft u deze even gebruikt, weer terug in de doos gedaan en deze zonder te vermelden dit retour gestuurd naar ons. Dit vinden wij geen normale gang van zaken. Om deze reden heeft u de 10% waardevermindering gehad op uw retour. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Is top bedrijf. Ik heb besteld Brandpasta via de telefoon en het zelf de dag kan ophalen. Vriendelijke medewerkers.
Heel erg bedankt voor deze positieve review! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
top
Voldoende keuze uit producten, eerlijke prijs, snelle levering.
Goede communicatie, snelle levering, goede kwaliteit
Prima bedrijf snelle levering
‘s Avonds laat gemaild, want een grote koelkast gezien. Omdat er niet altijd iemand aanwezig is bij ons, graag eerst contact over hoe en wanneer er geleverd kan worden voor ik bestel. De volgende morgen werd ik keurig gebeld, overlegd, en heb ik besteld. De volgende werkdag werd er geleverd, na een telefoontje van het transport bedrijf, en later door de chauffeur zelf. Super! En een topkoelkast trouwens.
Zeer accuraat en klantvriendelijk geholpen.
Goed contact
Keurig verpakt en mooi product.
Duidelijke site en direct gevonden wat we zochten en in no-time in huis. Zo moet het!
Snelservice
Uitstekende klantendienst, snelle levering, top toestel.
Gewoon een zaak waar ik zeker terug kom
Snelle verzending en top service.
wij kopen hier vaker en zijn altijd zeer tevreden. kortom goede service!! onze laatste aankoop 2 wk geleden Robo coupe Blixer 3 Top!! de oude Blixer 3 ook van hun had na jaren trouwe dienst en heel veel overuren het begeven. Snelle levering!
Heel erg bedankt voor deze positieve review! Veel plezier met de nieuwe Blixer! Met vriendelijke groet, HorecaRama
goed geadviseerd, vriendelijk en snel door verkoper geholpen. producten zijn netjes op afgesproken dag/datum bezorgd.
Goede service, afstemmen via whats app mogelijk. Tijdig geleverd.
Snelle service Correcte levering Top producten
Dit was de eerste bestelling die ik deed bij HorecaRama. Eigenlijk ging het super snel en werd ik heel goed geholpen door de medewerker.
Snelle levering, kwaliteit spul
ik heb eerste keer bij HorecaRama besteld, mijn ervaring is dat je artikel heel snel hebt ontvangen dat is wel erg fijn
Super snel en goede service aan de deur En kwaliteit na verwacht
Slecht het zou thuis bezorgd maar werd bij een parcel shop achter gelaten. Kon ik er zelf nog aan gaan kosten 25 euro waardeloos dus
Heel erg bedankt voor deze review! Vervelend te vernemen dat de bezorging niet goed is verlopen. Naar aanleiding van deze review hebben wij direct contact met u opgenomen en zijn de verzendkosten gecrediteerd. Achter de schermen gaan wij na hoe dit in de toekomst voorkomen kan worden. Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, HorecaRama
Reitdiep 4
3077AZ Rotterdam
HorecaRama is dé online en offline groothandel voor al uw horeca apparatuur en horeca benodigdheden met scherpe prijzen en hoogstaande service! Groot assortiment van koelkast, friteuse, snijplank tot lepel.