Slecht het zou thuis bezorgd maar werd bij een parcel shop achter gelaten. Kon ik er zelf nog aan gaan kosten 25 euro waardeloos dus
Heel erg bedankt voor deze review! Vervelend te vernemen dat de bezorging niet goed is verlopen. Naar aanleiding van deze review hebben wij direct contact met u opgenomen en zijn de verzendkosten gecrediteerd. Achter de schermen gaan wij na hoe dit in de toekomst voorkomen kan worden. Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, HorecaRama
Ik had per ongeluk zelf teveel bakjes besteld. Meteen gebeld, alles geregeld door een hele fijne meneer. Top ! Ik ga vaker bestellen.
Heel erg bedankt voor deze positieve review! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Prima product, redelijke prijs en snel geleverd
In één woord zelfs : PERFECT
Op zoek naar wat spulletjes als hobby-kok zijnde, maar dan wel op zoek naar kwaliteitsartikelen. Zodoende kwam ik uit bij Horecarama waarbij ik voor een goede prijs, goede restaurantwaardige spullen vond. Snel besteld en snel geleverd. Uiterst tevreden!
Echt een een goede winkel vriendelijk behulpzaam dikke 10 !!!
Vriendelijk goede service
voor een eerste bestelling, heb ik geen verdere opmerkingen
Prima niks mis mee. Goed verpakt en goede kwaliteit.
Hele vriendelijke en meewerkende medewerkers. De producten zijn zoals ze uitgebreld worden op de website.
Geleverd en bezorgd zoals verwacht.
Snelle levering zonder poespas
Artikelen zijn makkelijk te vinden, prijs is goed en snel geleverd!
Artikel perfect, snelle levering. En zeer goed verpakt.
Netjes gebeld over de levering, zeer snel geleverd. Top!
Goed contact en snelle service.
heel goed
Contact is heel goed je wordt snel te woord gestaan, snelle levering
Groot assortiment en snelle levering
Door de snelle levering heeft Horecarama mijn feest gered :)
Horecama heeft zich aan de afspraak van leveringstijd gehouden. Producten waren netjes verpakt.
zo hoort het, gewoon goed
Hoi, uitstekend en snel
Ik had 4 jacobsschelpen besteld waarvan er van 1 een stukje van de rand af was
Heel erg bedankt voor deze review en het melden van de breuk. Wij hebben direct telefonisch contact met u opgenomen en er is een nieuwe schelp opgestuurd. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Reitdiep 4
3077AZ Rotterdam
HorecaRama is dé online en offline groothandel voor al uw horeca apparatuur en horeca benodigdheden met scherpe prijzen en hoogstaande service! Groot assortiment van koelkast, friteuse, snijplank tot lepel.