Alles prima verpakt. Snelle verzending. Bedankt !
Heel erg bedankt voor deze positieve review! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Heel erg bedankt voor deze positieve review! Het is mogelijk om op rekening bij ons te bestellen. Hiervoor kunt u het beste even contact met ons opnemen voordat u de bestelling plaatst. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Mooie dingen en niet te duur en snelle levering
Ik ben een horecaondernemer uit Rotterdam, wij beheren met onze bedrijven ruim 30 horecagelegenheden. Wij bestellen sinds 5 jaar alles bij Horecarama. Voor ons zijn zij meer dan een webshop, zeer servicegericht en flexibel met onze wensen en bestellingen.
Goede afspraken, snel en goed geholpen. Spullen waren op tijd binnen. Als ik weer iets van RVS nodig heb haal ik het hier.
nvt
Besteld via webshop
Goede ervaring met bestelling koksbuis, zelf ophalen (bij de Kuip) ging prima. Goede communicatie via de mail.
Goed service
Zeer vriendelijk, ruim assortiment, goede producten en zeer snelle levering, ik ben erg tevreden !
Goede service, snelle levering.
Snel en vriendelijk gehopen.
Besteldever een doos plastic zakken (1000 st), 45/50 liter zakken. Het product had goede recensies, de prijs was ook meer dan oké, en de levering was zeer snel, niets op aan te merken. Nu bij gebruik van de zakken zijn ze werkelijk flinterdun, zo dun dat ik mij afvraag hoe ze deze zo dun kunnen fabriceren. Mss in de toekomst aangeven hoeveel micron dikte het product heeft
Heel erg bedankt voor deze review! Indien u niet tevreden bent met het product kan dit uiteraard worden geretourneerd. Wij doen ons best de product specificaties zo compleet mogelijk aan te leveren. Met vriendelijke groet, HorecaRama
First some issues with the payment. With companies you should be more flexible and accept directly payment through bank since the first order. Secondly, the site is not clear that when you purchase something you need screws, those should be included in the offer of the item purchased Thirdly, while waiting for the payment you shouldn´t run out of stock, but leave the item aside for the company to receive it as soon as you have the money. Fourthly the etage arrived with some scratches and it is folded on one side. We will still use it, because we need it but the quality is not high Lastly, Raif was super-efficient to contact me and find a solution when the above araised, so customer service is excellent. Thank you
Heel erg bedankt voor deze review! Voor zakelijke klanten is het mogelijk om op rekening bij ons te bestellen, in het vervolg kunt u van te voren het best even per mail of telefonisch contact met ons opnemen. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Goed Goed verpakt Optijd binnen Makkelijk te bestellen
digitale kookwekker slecht artikel aan/uit knop werkt niet goed en geluid als de tijd om is hoor je niet .
Heel erg bedankt voor deze review! Indien het product niet geheel naar wens is mag deze altijd worden geretourneerd. Bij een defect aan het product nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Goede service en op tijd
Goede en snelle levering
Niets toe te voegen aan wat ik hierboven heb gey
dienbladen besteld zeer goede kwaliteit- prijsverhouding. Zeer tevreden.
Snel bezorgd ! goede service .
Woensdagavond laat besteld, vrijdagochtend bezorgd. Goed degelijk verpakt.
Prima consumptiemunten geleverd
De bezorging van onze bestelling op ons thuisadres werd ons spoedig aangekondigd voor woensdag 2/11 tussen 14u15 en 18u15. Er werd echter niets geleverd. Op donderdag 3/11 ontvingen wij een mail dat de bestelling bezorgd werd de dag voordien om 21u53. Wij hebben toen ook niets ontvangen, noch wij, noch onze buren. Ik heb jullie bedrijf toen telefonisch gecontacteerd om dit probleem te melden. We kregen vriendelijk antwoord dat het probleem zou onderzcht worden en dat de gevraagde bestelling zou hervat worden. Kort nadien ontvingen wij een mail dat wij de bestelling konden afhalen op een afhaaldres uit onze buurt. Wij hadden nochtans gevraagd om de bestelling thuis te krijgen. U stuurde ons ook nog een telefonische bevestiging van het afhaaladres. Het was dus een onaardige ervaring, maar jullie zorgden toch vrij spoedig voor een oplossing.
Heel erg bedankt voor deze review! Deze bezorging van uw bestelling is helaas niet zo netjes verlopen, onze excuses voor het ongemak. Wij gaan er achter de schermen mee aan de slag om dit in de toekomst te verbeteren! Ondanks deze onprettige ervaring wensen wij u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Snelle levering en bij ontvangst van een beschadigd product een nieuwe ontvangen!
Reitdiep 4
3077AZ Rotterdam
HorecaRama is dé online en offline groothandel voor al uw horeca apparatuur en horeca benodigdheden met scherpe prijzen en hoogstaande service! Groot assortiment van koelkast, friteuse, snijplank tot lepel.