Goede klantenservice

Het was geen probleem om na het plaatsen van mijn bestelling nog een product toe te voegen. Deze is zonder problemen als nieuwe order toegevoegd en verstuurd in hetzelfde pakket.

• Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? N.v.t.

Mooi en goed product. Perfect aan huis geleverd

• Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? N.v.t.

Prima product, maar bezorglogistiek kan beter

Krijg ik op de mogelijke dag van levering een mail van horecarama dat de pakketten “vandaag” geleverd worden, aangevuld met de melding van dat er geen track en trace code ontvangen is. Of wel, komt over als, zoek het maar uit vandaag hoe laat je thuis bent als het geleverd wordt. Niet eens een tijdvak. Klant onvriendelijk om hier niet achter aan te gaan of deze optie te leveren.

Ja

IS pirma

DPD SLECHTE SERVICE... MAAR HORECARMQ ERG BEHULPZAAM

DPD BEZORG MAAKTE FOUTEN IN ZOWEL DE TYDSTIP ALS ADDRESS, ZOWEL VERVELEND ALS TYDROVEND HORECARAMA HEEFT HET ZEER VRIENDELYK OPGELOST MYN COMPLIMENTEN.

• Kwaliteit N.v.t.

Goeie en snelle service

Vanwege het plotseling uitvallen van onze glazenspoelmachine zochten we vervanging. Een standaard machine was niet beschikbaar, maar kon supersnel aan onze wensen worden aangepast. Maandag telefonisch overlegd en woensdag stond de nieuwe machine al te draaien. Een mooi voorbeeld van meedenken.

• Communicatie
  • Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? Niets opgevallen

Goede ervaring

• Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? Niets

bestellen prima, aflevering niet goed

mijn bestelling moet naar het buitenland via transport bedrijg, DHL levert rond 19.30 af, bedrijf was dicht en nu is de zending zoek, blijkbaar ergens anders geleverd. mij een raadsel waarom je een zending ergens anders dan aflever adres gaat afgeven en dan geen informatie geeft waar het geleverd is. slechte service helaas, hoop dat het terecht komt,

Alles is goed gegaan

• Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? N.v.t.

Ben blij dat ik het heb aangeschaft

Klant erbij!

Zeer toegangkelijk bedrijf. Kreeg vlot antwoord op mijn vraag via FB en werd via de mail qua bezorging op de hoogte gehouden. Fijn dat je ook als particulier kan bestellen.

super snel geregeld

super snel geregeld

• Kwaliteit N.v.t.
  • Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? N.v.t.

Snelle levering en keurig verpakt.

De disposables waren zeer goed verpakt om beschadiging tijdens transport te voorkomen. Tevens is se levering binnen twee dagen na bestelling. Erg netjes.

• Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? N.v.t.

Ruim assortiment, vlot geleverd.

Soms ben je op zoek naar iets, waarvan blijkt dat het alleen (nog) maar in de groothandel te verkrijgen is. Zo fijn, dat men hier ook als particulier mag bestellen, zonder een onmogelijk minimum bedrag. Alles werd vlot en goed verpakt geleverd. Ik ben heel tevreden. Aanrader.

• Communicatie
  • Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? Voor niet-horeca leken misschien iets meer info of uitleg bij bepaalde producten?

Heel snel geregeld en ook snel bezorgd

Eerste keer dat ik iets heb besteld bij Horecorama. Alles snel in huis en netjes aangekomen moet alleen nog kijken als alles het doet maar ik ga er uit van wel.

Ben er blij mee

Duidelijke webshop goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.

• Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? N.v.t.

Inmiddels 2 keer bij Horeca Rama besteld, beide keren goed geholpen.

Makkelijk online te bestellen, levering goed.

• Communicatie
  • Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? Ik bleef elke keer het land Belgie als eerste krijgen, niet opgelet en dus Belgie geselecteerd. Moest het weer corrigeren.

Ruime keuze

Mooie duidelijke site, snelle levering

• Communicatie
  • Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? Test of proefpakket om beter keuze te maken

Nvt.

goede service

mijn bestelling werd snel geleverd. en de producten zijn net zoals op de site staat vermeld.

• Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? N.v.t.

Gemakkelijk te bestellen, goede info, snelle levering, prima kwaliteit

Aan te bevelen!

• Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? N.v.t.

Besteld en binnen een half uur verzonden en de andere dag in huis Ik hou ervan !

• Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? Niets

prima service, snelle levering

• Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? N.v.t.

Zeer goed ben tevreden met het product..

Ben zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling

Goede persoonlijke service

Ik kreeg na een bestelling een bericht of ik misschien het artikel niet goed had gelezen. Ik heb hierna gebeld en werd heel vriendelijk geholpen door deze mensen. Toppers

• Communicatie
  • Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? Maak de producten duidelijk zet wat er niet bij zit niet op de foto of geef dit duidelijk aan dat je dit samen kunt kopen (In ons geval)

Reitdiep 4

3077AZ Rotterdam

010-7852046

Over HorecaRama BV

HorecaRama is dé online en offline groothandel voor al uw horeca apparatuur en horeca benodigdheden met scherpe prijzen en hoogstaande service! Groot assortiment van koelkast, friteuse, snijplank tot lepel.