Het was geen probleem om na het plaatsen van mijn bestelling nog een product toe te voegen. Deze is zonder problemen als nieuwe order toegevoegd en verstuurd in hetzelfde pakket.
Heel erg bedankt voor deze positieve review! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Mooi en goed product. Perfect aan huis geleverd
Krijg ik op de mogelijke dag van levering een mail van horecarama dat de pakketten “vandaag” geleverd worden, aangevuld met de melding van dat er geen track en trace code ontvangen is. Of wel, komt over als, zoek het maar uit vandaag hoe laat je thuis bent als het geleverd wordt. Niet eens een tijdvak. Klant onvriendelijk om hier niet achter aan te gaan of deze optie te leveren.
Hartelijk dank voor deze review! Vervelend te vernemen dat u niet tevreden bent over de levering. Wij doen ons best zo gedetailleerd mogelijke informatie te verzamelen en vervolgens te communiceren over de levering. Helaas werken niet alle vervoerders met tijdsblokken, waardoor wij deze informatie soms ook niet kunnen delen, behalve dat het tussen 09:00 en 17:00 geleverd zal worden. Wij gaan onderzoeken hoe we dit in het vervolg kunnen voorkomen. Ondanks dit, toch veel plezier toegewenst met uw bestelling! Met vriendelijke groet, HorecaRama
IS pirma
DPD BEZORG MAAKTE FOUTEN IN ZOWEL DE TYDSTIP ALS ADDRESS, ZOWEL VERVELEND ALS TYDROVEND HORECARAMA HEEFT HET ZEER VRIENDELYK OPGELOST MYN COMPLIMENTEN.
Heel erg bedankt voor deze review! Erg vervelend dat het met de bezorging niet in 1x goed is gegaan. Gelukkig is dit allemaal goed gekomen! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Originele beoordeling
TOT NU TOE NIKS ONTVANGEN.... BEHALVE EMAILS DAT HET ZAL KOMEN
Vanwege het plotseling uitvallen van onze glazenspoelmachine zochten we vervanging. Een standaard machine was niet beschikbaar, maar kon supersnel aan onze wensen worden aangepast. Maandag telefonisch overlegd en woensdag stond de nieuwe machine al te draaien. Een mooi voorbeeld van meedenken.
Goede ervaring
mijn bestelling moet naar het buitenland via transport bedrijg, DHL levert rond 19.30 af, bedrijf was dicht en nu is de zending zoek, blijkbaar ergens anders geleverd. mij een raadsel waarom je een zending ergens anders dan aflever adres gaat afgeven en dan geen informatie geeft waar het geleverd is. slechte service helaas, hoop dat het terecht komt,
Hartelijk dank voor deze review! Onze excuses voor het ongemak. Wij hebben een onderzoek gestart naar het pakket bij DHL. In de tussentijd is er alvast een nieuw exemplaar naar u opgestuurd en als het goed is is deze in goede orde ontvangen. Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, HorecaRama
Alles is goed gegaan
Ben blij dat ik het heb aangeschaft
Zeer toegangkelijk bedrijf. Kreeg vlot antwoord op mijn vraag via FB en werd via de mail qua bezorging op de hoogte gehouden. Fijn dat je ook als particulier kan bestellen.
super snel geregeld
De disposables waren zeer goed verpakt om beschadiging tijdens transport te voorkomen. Tevens is se levering binnen twee dagen na bestelling. Erg netjes.
Soms ben je op zoek naar iets, waarvan blijkt dat het alleen (nog) maar in de groothandel te verkrijgen is. Zo fijn, dat men hier ook als particulier mag bestellen, zonder een onmogelijk minimum bedrag. Alles werd vlot en goed verpakt geleverd. Ik ben heel tevreden. Aanrader.
Heel erg bedankt voor deze positieve review en de feedback! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Eerste keer dat ik iets heb besteld bij Horecorama. Alles snel in huis en netjes aangekomen moet alleen nog kijken als alles het doet maar ik ga er uit van wel.
Duidelijke webshop goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.
Makkelijk online te bestellen, levering goed.
Heel erg bedankt voor deze positieve review en de feedback, wij zullen hiernaar kijken! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Mooie duidelijke site, snelle levering
Heel erg bedankt voor deze positieve review en de feedback! Wij hebben proefpakketjes van de hotelzeepjes in het assortiment. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Nvt.
mijn bestelling werd snel geleverd. en de producten zijn net zoals op de site staat vermeld.
Aan te bevelen!
Besteld en binnen een half uur verzonden en de andere dag in huis Ik hou ervan !
Ben zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling
Ik kreeg na een bestelling een bericht of ik misschien het artikel niet goed had gelezen. Ik heb hierna gebeld en werd heel vriendelijk geholpen door deze mensen. Toppers
Heel erg bedankt voor deze positieve review! Ook bedankt voor de feedback, wij gaan ermee aan de slag! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Reitdiep 4
3077AZ Rotterdam
HorecaRama is dé online en offline groothandel voor al uw horeca apparatuur en horeca benodigdheden met scherpe prijzen en hoogstaande service! Groot assortiment van koelkast, friteuse, snijplank tot lepel.