Goede ervaring
Heel erg bedankt voor deze positieve review! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
mijn bestelling moet naar het buitenland via transport bedrijg, DHL levert rond 19.30 af, bedrijf was dicht en nu is de zending zoek, blijkbaar ergens anders geleverd. mij een raadsel waarom je een zending ergens anders dan aflever adres gaat afgeven en dan geen informatie geeft waar het geleverd is. slechte service helaas, hoop dat het terecht komt,
Hartelijk dank voor deze review! Onze excuses voor het ongemak. Wij hebben een onderzoek gestart naar het pakket bij DHL. In de tussentijd is er alvast een nieuw exemplaar naar u opgestuurd en als het goed is is deze in goede orde ontvangen. Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, HorecaRama
Alles is goed gegaan
Ben blij dat ik het heb aangeschaft
Zeer toegangkelijk bedrijf. Kreeg vlot antwoord op mijn vraag via FB en werd via de mail qua bezorging op de hoogte gehouden. Fijn dat je ook als particulier kan bestellen.
super snel geregeld
De disposables waren zeer goed verpakt om beschadiging tijdens transport te voorkomen. Tevens is se levering binnen twee dagen na bestelling. Erg netjes.
Soms ben je op zoek naar iets, waarvan blijkt dat het alleen (nog) maar in de groothandel te verkrijgen is. Zo fijn, dat men hier ook als particulier mag bestellen, zonder een onmogelijk minimum bedrag. Alles werd vlot en goed verpakt geleverd. Ik ben heel tevreden. Aanrader.
Heel erg bedankt voor deze positieve review en de feedback! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Eerste keer dat ik iets heb besteld bij Horecorama. Alles snel in huis en netjes aangekomen moet alleen nog kijken als alles het doet maar ik ga er uit van wel.
Duidelijke webshop goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.
Makkelijk online te bestellen, levering goed.
Heel erg bedankt voor deze positieve review en de feedback, wij zullen hiernaar kijken! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Mooie duidelijke site, snelle levering
Heel erg bedankt voor deze positieve review en de feedback! Wij hebben proefpakketjes van de hotelzeepjes in het assortiment. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Nvt.
mijn bestelling werd snel geleverd. en de producten zijn net zoals op de site staat vermeld.
Aan te bevelen!
Besteld en binnen een half uur verzonden en de andere dag in huis Ik hou ervan !
Ben zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling
Ik kreeg na een bestelling een bericht of ik misschien het artikel niet goed had gelezen. Ik heb hierna gebeld en werd heel vriendelijk geholpen door deze mensen. Toppers
Heel erg bedankt voor deze positieve review! Ook bedankt voor de feedback, wij gaan ermee aan de slag! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Is goed
Snel en goed geregeld
Ik had dienbladen besteld van af de site Maat 53 bij 32,5 cm. Ik kreeg 52 bij 32,5 stond ook op de pakbon, dus 1 cm te kort om ze in een regaal te zetten. De meneer aan de tel was heel correct en gaf ook aan dat er een fout bij hun zat en dat waarschijnlijk alle dien bladen de foute maten hadden. Dus retour en nog steeds niets .
Heel erg bedankt voor deze review en nogmaals onze excuses voor het ongemak! De bestelde dienbladen waren vroeger 53 centimeter lang, onlangs is dit aangepast naar 52 centimeter. Wij hadden dit moeten aanpassen op de website, maar dat was nog niet gebeurd. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Had meer gedacht dat materialen eerder geleverd zouden worden.
Heel erg bedankt voor deze beoordeling! De bestelde artikelen hadden een levertijd van 1-3 werkdagen, wij doen ons best de bestellingen zo snel mogelijk te leveren. Volgens de tracking heeft u het op de derde dag ontvangen. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Het tafellaken wat was geleverd zaten vlekken in, gebeld werd meteen nieuw tafellaken per expres gestuurd! Super klantenservice
Via de chat gecommuniseerd, snelle antwoorden , ik ben vriendelijk en gied geholpen Ook mooie producten.
Reitdiep 4
3077AZ Rotterdam
HorecaRama is dé online en offline groothandel voor al uw horeca apparatuur en horeca benodigdheden met scherpe prijzen en hoogstaande service! Groot assortiment van koelkast, friteuse, snijplank tot lepel.