Telefonisch heel vriendelijk geholpen en snelle service
Hartelijk bedankt voor deze positieve review! Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, HorecaRama
Super snel geleverd
Bestelling met spoed werd ook met spoed afgehandeld.
Zoals vermeld
Makkelijk bestellen, heldere communicatie en snelle service
goede zaak, betrouwbaar, goede producten, goede prijzen, goede service, snelle levering
Goed verpakt en snelle levering
Netjes verpakt Op tijd geleverd
Prettig
Hartelijk bedankt voor deze positieve review en de feedback! Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, HorecaRama
Top bedrijf, ondanks dat mijn betaling nog niet goed was doorgekomen kreeg ik de producten de volgende dag in huis. Zelfs toen het de tweede keer met betalen weer niet was gelukt kreeg ik een vriendelijk mailtje. Ontzettend vriendelijk ook aan de telefoon!
Via google shopping kwam ik op deze site. Artikel voor 15.00 u besteld en de volgdnde dag binnen. Prima
leveren volgens afspraak
Prima service. Een deel van mijn bestelling kon niet op tijd geleverd worden. Hierover ben ik goed geïnformeerd, zowel via de mail als telefonisch. Ik kon de aanschaf ongedaan maken of wachten. Ik besloot te wachten en een maand later ontving ik alsnog de gietijzeren schaal. De kwaliteit van de schaal, onderzetter en RVS koekenpan is erg goed. Veel beter dan ik had verwacht gezien de prijs! Kortom, HorecaRama is wat mij betreft een aanrader!
Duidelijke website en bijzonder goede klantenservice. Sebastiaan reageert steeds snel en adequaat op vragen. Levering en afwikkeling ook prima.
Hartelijk bedankt voor deze positieve review, wij zijn ook erg blij met Sebastiaan! Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, HorecaRama
Binnen 1 dag kreeg ik mijn pakket. Tevreden met het service.
Duidelijk en snel
Mijn verwachtingen zijn overtroffen
Super goed
zeer alert verkoopteam
Ik kon er niet uitkomen hoe het apparaat dat ik daar gekocht had precies werkte en werd enorm snel geholpen. Topservice!
Prima website waar je makkelijk een bestelling kan plaatsen. Snelle levering en goed verpakt. Goede prijs/kwaliteit. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen
Vriendelijke klantenservice, goed geholpen en prachtige messen
Hartelijk bedankt voor deze positieve review! Veel plezier met uw nieuwe messen! Met vriendelijke groet, HorecaRama
De producten zijn duidelijk omschreven op de site, bestelling gaat vlot en duidelijk. Levertijd is zoals vermeld op de site. Bevestiging en info direct gecommuniceerd via feedback mail.
Snelle levering.
Artikel netjes verpakt,op tijd geleverd
Reitdiep 4
3077AZ Rotterdam
HorecaRama is dé online en offline groothandel voor al uw horeca apparatuur en horeca benodigdheden met scherpe prijzen en hoogstaande service! Groot assortiment van koelkast, friteuse, snijplank tot lepel.