Ik vind het alleen vervelend dat het niet thuis bezorgd wordt maar op een afleverpunt
Hartelijk bedankt voor deze positieve review! Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, HorecaRama
Wil je dezelfde bakjes als bij de chinees? bestel dan deze
Makkelijk, snel en goede kwaliteit
Vriendelijk ter woord gestaan aan de tel met wat vragen .. En de bestelling bezorgt op de dag die i gevraagd heb
je kunt er ook als particulier kopen en er wordt snel geleverd goede kwaliteit
De beloofde leverings termijn niet na geleefd meerdere malen gebeld maar nog steeds niets gekregen
Bedankt voor uw review. De zending was onderweg maar helaas op het depot van de pakketvervoerder vertraagd. Nogmaals excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Het product wat we besteld hebben en waarvoor ze bedoeld zijn zijn wel meer als slecht!! Zelfs voor gebeld voor advies… Geen aanbeveling helaas! Maar gelukkig werd het probleem direct en snel opgelost! Bedankt daarvoor.
Originele beoordeling
Snel en in goede staat geleverd, wat willen we nog meer!
Petjes lang onderweg, en zijn geen gelijke kleuren rood.
Bedankt voor uw review. Wij kijken graag met u mee voor 1 stuk nieuw petje zodat u 2 heeft waar u tevreden mee bent. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Snelle levering, goede prijs/kwaliteit
Ik kon ze nergens meer vinden, kunststof roerlepels, na veel zoeken heb ik ze en genoeg ook.
Netjes en behulpzaam geholpen aan de telefoon. Het bestelde was ook echt de volgende dag binnen. Ik hoop snel nog een apparaat bij u te bestellen.
Goed en snel geholpen
Goed service
ik was hier al lang naar op zoek ben er heel blij mee ik gebruik de stalenkwast om mijn poffertjes pan in te vette. DANKJEWEL.
Leuk horeca winkel Alles op de site ziet er goed uit goede foto's Ga er zeker nog wat dingen bestellen
Goede service reageren snel en de verzending voorloop snel.
Top bedrijf!
Bestellen via de site ging gemakkelijk en communicatie over de levering was prima. Product was snel geleverd.
Bar koeler besteld en in de opmerking een leverdag voorkeur aangegeven. Na de bestelling gelijk order en betaal bevestiging ontvangen.en de volgende dag de bevestiging van de leverdag. Verder keurig op de hoogte van de levering gehouden via mail. Koeling had een transport deukje dus dit naar horecarama gemaild met foto’s. Binnen 2 uur een telefoontje met de keus tussen omruilen of korting. Als met al binnen 5 min alles geregeld! Zo kan het dus ook! Koeling draaid als een tierelier koelt in ongv 90min naar 3gr met inhoud . 1 legger passen 30 flesjes(330cl) bier op dan passen onder nog 1L flessen frisdrank. Al met al zeer tevreden over zowel de koeling als de klanten service van dit bedrijf. Zou niet weten wat ze beter of anders zouden kunnen doen.
zeer snelle levering, en product voldoet perfect aan de omschrijving.
Goede ervaring met Horecarama, er waren een aantal artikelen niet maar zij hebben alles ervoor gedaan om een alternatief te vinden. Er werd gebeld om dit te bespreken en zo zijn we samen tot een oplossing gekomen. Ik raadt Horecarama dan ook zeker aan en zal er in de toekomst zeker nog eens bestellen.
Goede producten, snelle levering en uitstekende service!
makkelijke online te vinden, snelle levering en terugkoppeling
Reitdiep 4
3077AZ Rotterdam
HorecaRama is dé online en offline groothandel voor al uw horeca apparatuur en horeca benodigdheden met scherpe prijzen en hoogstaande service! Groot assortiment van koelkast, friteuse, snijplank tot lepel.