Hartelijk bedankt voor deze positieve review! Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, HorecaRama
Snelle levering en nette prijs
Alhoewel een kleine bestelling, de vlotte levering en service na levering , waren uitstekend.
Snel kunnen bestellen en snel geleverd en goed afgeleverd!
Staan voor oplossingen. Vriendelijk en duidelijke communicatie
Goede service! Thanks
Vervangend artikelen kosteloos opgestuurd
Communicatie erg goed, levering was vertraagd maar werd door de medewerkers op de hoogte gehouden
Deze zaak staat bomvol met vette spullen, voor ieder wat wils, ik kom hier vaker.
Aanrader
Goede service van Horecarama. Over de aankoop van de CaterChef Elektrische rookoven ben ik voor wat betreft het warm roken dik tevreden. Voor het koudroken van zalm is dit apparaat echter niet geschikt, er wordt veel teveel warmte afgegen in de col smoke stand, waardoor de zalm gaart, erg jammer!
Netjes verpakt en met een dag geleverd
Goede ondersteuning bij het vinden van juiste apparaat.
Vriendelijke ontvangst met koffie, ijsblokjesmachine stond keurig klaar. Goede prijs kwaliteit verhouding. Niks mis mee dus.
Prima geregeld
Heel goede communicatie beste prijs en snelle levering
Doen hun best om de klant te helpen
Zeer goed !!
Eerste keer mijn materialen besteld. En de week erna alles geleverd op de afgesproken dag
Werd supper geholpen dus ka n niet beter..
Moest wel een beetje trekken om de koeling zoals aangegeven op de site geleverd te krijgen (in 24 - 48 uur). 2 Dagen na betaling kwam er pas na mijn telefoontje beweging in de zaak. Ook het afleveren ging niet helemaal volgens afspraak. De bezorgdienst meldde zich niet een uur van te voren zoals afgesproken was maar stond al voor de poort toen hij belde.
Bedankt voor uw review! In verband met drukte was de verwerkingtijds 3-4 werkdagen ipv 1-2 wat gewoonlijk is, excuses voor het ongemak en veel plezier met uw koelingen! Met vriendelijke groet, HorecaRama
Waren een van de weinigen die het product aanboden wat ik zocht en konden ook nog eens het snelste leveren. Het product wat ik kocht was echter al binnen 2 minuten al kapot, dus een waardeloos ding van €200,- Wellicht is dat ook de reden dat er maar weinigen zijn die deze in het assortiment hebben?
Vriendelijk personeel, overzichtelijke website. Eenvoudig bestellen en betalen. Ook de verzending is prima. Bij problemen reageren ze snel en vriendelijk. Het probleem is keurig opgelost, mijn petje af. Als ik 1 verbeterpunt mag noemen dan zit de product informatie wat uitgebreider mogen op de website. Bijvoorbeeld het inbranden van staal pannen. Bij de ene pan moet hij op 200c een uur in de oven. Bij de andere pan mag dit absoluut niet een moet hij ingebrand worden op de kookplaat met natuurlijke olie. Maar ook welke type type pan van een bepaald merk, nu moet je soms googlen.
Goed verwerkt en goed afgeleverd. Doos was wat groot voor het artikel maar dat is dan ook alles.
ik heb er nog geen ervaring mee
Reitdiep 4
3077AZ Rotterdam
HorecaRama is dé online en offline groothandel voor al uw horeca apparatuur en horeca benodigdheden met scherpe prijzen en hoogstaande service! Groot assortiment van koelkast, friteuse, snijplank tot lepel.