Sausdispencer besteld, deze was niet op voorraad. Zou via een partner geleverd worden met 3 dagen. Dit duurde wat langer wat op zich geen probleem was. Helaas bleek door mij het verkeerde besteld te zijn. Na telefonisch contact terug gestuurd en binnen een dag geld terug. SUPER vriendelijk te woord gestaan.
Hartelijk bedankt voor deze positieve review! Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, HorecaRama
Snelle levering, goedverpakt en goede kwaliteit!
Door omstandigheden duurde levering langer dan verwacht. Uiteindelijk door goede communicatie geen probleem.
Correct bedrijf
x
De spullen zijn vlot en goed geleverd!
Zeer vlotte afhandeling! Duidelijke communicatie Een aanrader!
Nette service en toen er wat niet goed gegaan is keurig opgelost.
Uitstekende en snelle levering, zo willen we nog wel eens producten kopen bij jullie kopen.
Regaalwagens op maat: goede communicatie en perfecte uitvoering! Ze konden ook nog een aantal maanden worden opgeslagen toen bleek dat mijn toegang tot een nieuwe ruimte vertraagd was. Zodra ik sein gaf dat ze geleverd konden worden stonden ze dezelfde dag voor de deur!
Mijn pakket was kwijtgeraakt bij PostNL. Goede service en snel meegedacht zodat de bestelling alsnog geleverd kon worden.
Goed, snel, netjes verpakt
Wanneer ik bij Horecarama bestel, ben ik altijd een tevreden klant. De producten worden snel geleverd en zijn goed geprijsd. Als er, bij uitzondering, iets niet op voorraad is, dan word ik uitstekend op de hoogte gehouden.
Duidelijke site, correcte en snelle levering!
Het bestek en de borden in gele kleur zijn sterk en mooi. Door de gele kleur die ik koos is picknicken een zonnige gebeurtenis.
Hartelijk bedankt voor deze positieve review! Veel plezier met uw bestelling en het picknicken! Met vriendelijke groet, HorecaRama
Product was niet helemaal goed maar snel een maar tevredenheid afgehandeld.
Makkelijk besteld snel geleverd
Hartelijk bedankt voor deze positieve review en de feedback! Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, HorecaRama
besteld en snelle levering Top
Positief, daarom wederom bestelling geplaatst.
Zeer vakkundig en volgens afspraak snel geleverd
kennis, ervaring en goede communicatie
Je wordt goed op de hoogte gehouden via mail
Reitdiep 4
3077AZ Rotterdam
HorecaRama is dé online en offline groothandel voor al uw horeca apparatuur en horeca benodigdheden met scherpe prijzen en hoogstaande service! Groot assortiment van koelkast, friteuse, snijplank tot lepel.