Nvt
Heel erg bedankt voor deze positieve beoordeling! Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, HorecaRama
Uitstekend.
Hartelijk dank voor het schrijven van deze positieve review! Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, HorecaRama
Keurig volgens afspraak geleverd en binnen 2 dagen, zo hoort het!
Heel erg bedankt voor deze positieve review! Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, HorecaRama
Goede service en snelle levering!
Snel geleverd. Product volgens verwachting
Vriendelijke bedankt voor uw positieve review! Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, HorecaRama
Verkeerde schoenen gekregen maar was heel snel opgelost!
Vriendelijke bedankt voor uw positieve review! Excuses voor het ongemak met de verkeerde schoenen, gelukkig heeft u snel alsnog de juiste ontvangen. Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, HorecaRama
Best tevreden
Vriendelijke bedankt voor uw positieve review! Fijn dat u tevreden bent en veel plezier met de snijplank. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Fantastisch op de hoogte gehouden over de levertijd van mijn bestelling.
Vriendelijk bedankt voor uw positieve review! Fijn dat u tevreden bent met onze service. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Heel tevreden met jullie snelle levering
Heel erg bedankt voor uw positieve review, fijn dat u tevreden bent! Met vriendelijke groet, HorecaRama
Snelle en vlekkeloze service
Vriendelijke bedankt voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, HorecaRama
Goede kwaliteit spullen voor een nette prijs.
Vlotte bezorging, goede spullen.
Hartelijk bedankt voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, HorecaRama
Nog niet eerder zaken gedaan maar ik moet zeggen men komt de afspraken na.
Supersnel geleverd. Value for money!
Zoeken wat je wilt, bestellen, en het wordt snel geleverd, helemaal top.
Heel erg bedankt voor deze positieve review! Met vriendelijke groet, HorecaRama
Makkelijke bakjes voor alles te gebruiken Netjes en snel geleverd
Ben ik tevreden, klantvriendelijkheid dus de service
Als particulier kun je hier uitstekend terecht voor kwalitatief goede spullen. Ik wilde mijn order ophalen, maar één item bleek in backorder te staat. Gratis naar mijn verzonden met een, onnodige, vriendelijke en persoonlijke excuus mail. Ik kom hier zeker nog eens terug.
Heel erg bedankt voor uw positieve en uitgebreide review! Uiteraard ook bedankt voor de feedback, wij zijn constant bezig met het verbeteren en gebruiksvriendelijker maken van onze website en dit soort verbeterpunten dragen daar zeker aan bij! Wij hopen u ook graag nog eens terug te zien. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Nou dat dus... verpakking voor een magnetron voor een klein pakketje. Milieu etc..
Hartelijk dank voor uw review! Uw feedback is met de collega's in het magazijn besproken en er had inderdaad beter voor een ander formaat verpakking gekozen kunnen worden. Excuses voor het ongemak. Gelukkig is het wel snel en in goede orde aangekomen! Met vriendelijke groet, HorecaRama
Heel snelle levering!!
Blij verrast hoe efficiënt mijn bestelling werd afgehandeld. Ik was slechts een paar dagen in Nederland om mijn ouders te bezoeken en bestelde het artikel op jullie website. Zeer snel afgehandeld met ook goede communicatie via e-mail. Fijn ervaring.
Heel erg bedankt voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, HorecaRama
duidelijke website en vlot geleverd en producten zijn zo als verwacht
Voor het eerst besteld bij Horecarama, en zeer tevreden, producten snel geleverd en van goed kwaliteit,
Helaas is er bij mijn kleine bestelling iets misgegaan en kreeg ik het verkeerde product. Dit is direct heel netjes opgepakt en de volgende dag had ik al het juiste product in huis! Goede service!
Vriendelijke bedankt voor uw positieve review! In het magazijn is inderdaad een klein foutje gemaakt; gelukkig is dit snel opgelost en bent u blij met de service! Met vriendelijke groet, HorecaRama
Gelijk volgende dag geleverd
Reitdiep 4
3077AZ Rotterdam
HorecaRama is dé online en offline groothandel voor al uw horeca apparatuur en horeca benodigdheden met scherpe prijzen en hoogstaande service! Groot assortiment van koelkast, friteuse, snijplank tot lepel.