Snel geholpen. Medewerkers kennen hun klanten zelfs met naam en toenaam.
Vriendelijke bedankt voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, HorecaRama
Zeer professioneel
Het product dat ik bestelde bleek niet helemaal te passen, in tegenstelling tot wat de foto's beweerden. Gelukkig gaf de klantendienst dit terug en kon ik kostenloos retourneren én opnieuw bestellen. Toppie!
Keurig geleverd
Hartelijk bedankt voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, HorecaRama
Heel goed.
Goede snelle levering
Ik had 2 schalen bij hen besteld, echter bij 1 was de plastic deksel beschadigd. Contact opgenomen met hen per mail en nadat ze mij hadden gevraagd of ik een paar foto's wilde maken, kreeg ik van Laurence van den Berg een email dat zij een nieuw deksel zouden opsturen. Deze vandaag in goede orde ontvangen. Horecarama bedankt voor deze service. Met vriendelijke groet Sido Bosma
Vriendelijke bedankt voor uw positieve en uitgebreide review! Wat fijn te vernemen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, HorecaRama
Prima service, vanwege het glaswerk was er extra aandacht besteed aan de verpakking
zeer snel geleverd, netjes bezorgd, goed verpakt. maten kloppen precies, wat fijn was, het was nml. centimeterwerk...
Positief
xxxx
Ik had wat schaaltjes besteld die waren snel binnen. Maar toen waren er een paar kapot. Ik had toen de klantenservice gehaald deze reageerde heel snel terug dat ze nieuwe zouden opsturen super fijn.
Zeer vriendelijke en vakkundige personeel.
Goede verloop
Niet alles was op voorraad, ook al gaf het systeem dat biet aan bij bestellen. Kreeg netje bericht met keuze annuleren van bestelling of deel annuleren. Service prima, product voldoet aan verwachting
Vriendelijke bedankt voor uw positieve review en uw feedback! Met vriendelijke groet, HorecaRama
er was maar 1 van de 2 pakketjes in stock ze hebben mij de dag erna reeds op de hoogte gebracht daarover
Snelle levering en lekkere poffertjes heerlijk
Heel erg bedankt voor uw positieve review, geniet van de poffertjes! Met vriendelijke groet, HorecaRama
Geweldug
Top service!
Enorm bedankt voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, HorecaRama
Heb snelle reactie gekregen en vlotte onberispelijke levering . Ik was op zoek naar een rooster die sneller roosterde dan onze huidige. Gezien nu 4 roosteropties steek ik er 4 sneden in zodat het toch wat vlotter verloopt en ik niet lang moet wachten maar had gehoopt dat gezien een hoger vermogen het roosteren sneller ging verlopen.
Bestelling geplaatst en snelle levering. Een deel van de levering was niet in orde. Na een snel contact samen tot een degelijke oplossing gekomen.
Service goed, prijs goed , levering perfect ook de verpakking.
Keurige, snelle reactie op mijn mail. Jammer dat ik verzendkosten,moet betalen voor levering en ook bij retourzending. Ook voor nieuwe levering weer verzendkosten!
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en de feedback! Met vriendelijke groet, HorecaRama
Reitdiep 4
3077AZ Rotterdam
HorecaRama is dé online en offline groothandel voor al uw horeca apparatuur en horeca benodigdheden met scherpe prijzen en hoogstaande service! Groot assortiment van koelkast, friteuse, snijplank tot lepel.