Vriendelijk bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Horecarama
Ik heb een product gekocht waarvan achteraf kennelijk 2 maten bestaan. De site gaf dat niet aan en ook in het telefoongesprek met de leverancier bleek niet dat er 2 maten bestaan. Het bestelde product past niet en het juiste product kan niet worden geleverd. Ik mag het product terugsturen, maar draai wel voor 2x verzendkosten op. Dat is toch jammer
Bedankt voor uw beoordeling! Vervelend te vernemen dat het artikel niet het juiste model was. Wij hebben helaas maar 1 variant van het door u bestelde product. Met vriendelijke groet, HorecaRama
De levering was snel. De commnucatie was goed. Bestelling verliep digitaal erg vlot. Kortom zeer tevreden.
Vriendelijk bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, HorecaRama
Ik had een bestelling geplaatst en volgende dag werd ik gebeld door een vriendelijke personeel die mij informeerde dat mijn bestelling 1 dag later zou bezorgd worden. Dit vond ik heel attent en netjes. Mvg
Vriendelijk bedankt voor uw positieve beoordeling, fijn te vernemen dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, HorecaRama
Webshop is duidelijk en handig te gebruiken alles overzichtelijk en de levering was bijzonder snel een aanrader voor iedereen.
Heel erg bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, HorecaRama
Alles was zoals ze gezegd hadden
Super leuke en behulpzame mensen! Bedankt voor de goeie service!
Vriendelijk bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn te vernemen dat u zo positief bent! Met vriendelijke groet, HorecaRama
Mooie aanstekers.
Men houd de klant zeer goed op de hoogte van de status van zijn bestelling en de nodige info. Fijne ervaring
Enorm bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, HorecaRama
wij hebben een poffertjesplaat besteld, ondanks de drukke periode mooi op tijd geleverd en het artikel zoals verwacht. dankjewel.
Enorm bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Horecarama
Heb het product teruggestuurd. Product is in orde aangekomen! Maar heel veel gezeik omdat ik het met ducktape had dichtgeplakt!!!! Eindeloos gejammer over de VERPAKKING! Overeengekomen dat ze 5% mochten inhouden op de terugbetaling. MAAR ze hebben 15% ingehouden
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Vervelend te vernemen dat u niet tevreden bent met onze werkwijze. Wij gaan intern onderzoeken hoe wij dit kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Horecarama
Snelle vriendelijke reactie op een vraag en correcte afwikkeling
Enorm bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Horecarama
makkelijke website en snelle levering
Enorm bedankt voor uw mooie beoordeling, fijn te horen dat u zo positief bent! Met vriendelijke groet, Horecarama
voldoet aan de verwachting
Enorm bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Horecarama
heel goede communicatie via telefoon vriendelijk personeel
Enorm bedankt voor uw mooie beoordeling, fijn dat u tevreden bent! Met vriendelijke groet, Horecarama
Enorm bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Horecarama
Er werd op een snelle goede manier naar een oplossing van het probleem gezocht. Ook waren er verschillende oplossingen mogelijk
super
Enorm bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Horecarama
Tevreden met wat ik besteld heb. Gaan we zeker vaker doen
Enorm bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij zien u graag terug. Met vriendelijke groet, Horecarama
kreeg n goede mededeling dat het bestelde iets langer kon duren door drukte corona enz.. dat is in ieder geval duidelijk dan..
Heel erg bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Horecarama
We werden goed geholpen en er werd advies op maat gegeven!
Fijne webwinkel
Hele snelle levering ondanks corona en black Frida. Mooie kwaliteit.
Enorm bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Horecarama
Makkelijk te bestellen. Goede klantenservice en geld terug bij te late bezorging.
Vriendelijk bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Horecarama
Doos met koffie glazen was blijkbaar niet zo netjes behandeld door bezorgdienst. Een mailtje en word gewoon meteen vervangen.
Reitdiep 4
3077AZ Rotterdam
HorecaRama is dé online en offline groothandel voor al uw horeca apparatuur en horeca benodigdheden met scherpe prijzen en hoogstaande service! Groot assortiment van koelkast, friteuse, snijplank tot lepel.