Wij hadden specifieke eisen van een vis-fileermes, met een precieze service van Horecarama zijn wij van onze behoefte voorzien. Stefan
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Mvg, Horecarama
Goede vorm van bestellen en in ons geval was er iets misgegaan en dan wordt meteen contact opgenomen om e.e.a. te bespreken.
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Mvg, Horecarama
Jammer dat ze teruggestuurde materialen weer gewoon verko p en aan een ander
Bedankt voor uw review. Het RVS messenmagneet die u heeft besteld zit in verpakking in de stellingen in ons magazijn. Wellicht is deze een keer gevallen tijdens werk en/of transport. Helaas zijn wij niet in staat om ieder product te openen en controleren alvorens te versturen. Uiteraard sturen wij niet bewust geretourneerde of ingedeukte producten toe. We hebben u inmiddels hierover ook gemaild met het verzoek of u hem wilt retourneren of ruilen voor een nieuw exemplaar. Met vriendelijke groet, horecarama
In de middag gebeld ivm bestelling. De volgende dag voor 10.00 bezorgd.!!
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Mvg, Horecarama
Snelle levering, duidelijke communicatie. Kleine misser was dat het product dat we wilden nog op de website stond, maar helemaal niet meer leverbaar bleek te zijn. Maar ddaar zijn netjes excuses voor aangeboden :)
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Mvg, Horecarama
De bestelling werd snel verwerkt en op tijd geleverd. Kwaliteit van de producten zijn goed! Prima service.
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Mvg, Horecarama
Nog steeds tevreden over de top service!
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Mvg, Horecarama
vlotte afhandeling van mijn bestelling en de dag erna reeds geleverd.
Geen opmerkingen
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Mvg, Horecarama
nette service afspraken nagekomen duidelijk geinformeerd
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Mvg, Horecarama
Goede service en spullen snel bezorgd.
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Mvg, Horecarama
Al meerdere keren iets gekocht en steeds is het contact echt heel erg prettig. Zowel telefonisch, als per e-mail. Binnen een dag is het product binnen. Heel fijn!
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Mvg, Horecarama
Het is erg teleurstellend dat er bij de ophangbeugel geen schroeven zijn bijgeleverd. De verpakking is belachelijk groot met veel overbodig papier erin verwerkt.
Bedankt voor uw review. Het klopt inderdaad dat schroeven en/of pluggen niet altijd worden meegeleverd met producten. Onze excuus voor het ongemak. Mocht u hier nog behoefte aan hebben willen wij u kosteloos schroeven opsturen. Wat betreft papier in de verpakking, dit is een bewuste keuze van ons omdat die duurzamer is dan plastic opvulmateriaal. Met vriendelijke groet, horecarama
Eigenlijk raar dat ik verbaasd ben over jullie service,.... daar kunnen, zeker tegenwoordig, vele van leren. Echt goed en duidelijk communicatie, TOP
Product was beschadigd. Snel en naar wens opgelost. Fijn bedrijf
Vriendelijke mensen , goed geholpen
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Mvg, Horecarama
prima bestek voor een lage prijs . Snel geleverd.
Netjes geleverd
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Mvg, Horecarama
gewoon super, alles verloopt zoals afgesproken en de producten waren van topniveau, een aanrader voor wie houd van Azian food. wij bestellen zonder fout nog meer.
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Mvg, Horecarama
Moppen met steel besteld, bleek de mop niet bij het systeem van de steel te passen, werden we netjes gebeld en werd het aangepast.
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Mvg, Horecarama
Mooi portfolio wat jullie hebben op een zeer toegankelijke site. Na bestelling snel geleverd en correct afgehandeld. Ook bij navraag goed geholpen en zaken snel en goed afgehandeld. Zeer prettige bediening die erg hulpvaardig was in Rotterdam. Klasse!!
Bestelling vlot ontvangen.
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Mvg, Horecarama
Heb een bestelling gedaan en had na bestellen een vraag. Meteen werd ik terug gebeld. Echt super service van dit bedrijf en zeker niet duur
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Mvg, Horecarama
Wisten na 2 jaar nog wie we waren en wat we besteld hadden.
PERFECT GELEVERD
Reitdiep 4
3077AZ Rotterdam
HorecaRama is dé online en offline groothandel voor al uw horeca apparatuur en horeca benodigdheden met scherpe prijzen en hoogstaande service! Groot assortiment van koelkast, friteuse, snijplank tot lepel.