Snelle levering goed verpakt goed product
goede producten
Prima produkten
zie hier boven
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Mvg, Horecarama
Voor de tweede keer bestelling gedaan en kon dezelfde dag nog ophalen, alles stond klaar en kon direct weer verder. Fijn bedrijf ik kom hier ook zeker weer terug
alles is prima gegaan
Rijstkoker zonder problemen repareert
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Mvg, Horecarama
We hebben al een aantal keer pech gehad met een vriezer, maar dit is enorm goed opgelost door Horecarama. Zelf buiten de garantie wordt het probleem opgelost.
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Mvg, Horecarama
Was eerste keer maar is prima
Geweldig!
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Mvg, Horecarama
zeer tevreden, medewerker Laurence heeft eerst al een scherpe prijs gegeven en vervolgens voor ons de bestelling gevolgd ivm wij als bakkerij met tijdsdruk zaten. wat ons betreft de werknemer van de maand! groeten justin bakkerij wijnsma te stiens
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Mvg, Horecarama
Ik heb een zeer positieve ervaring opgedaan bij dit bedrijf. Ik wilde graag op rekening de artikelen bestellen. Binnen een uur was dit zakelijk geregeld en de volgende dag had ik de artikelen al in huis. Top
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Mvg, Horecarama
Snelle levering zoals ik had verwacht.
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Mvg, Horecarama
Bestellen en aflevering geheel naar verwachting
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Mvg, Horecarama
Via google op horecarama website terecht gekomen (als particulier), omdat ik losse Santos citruspers onderdelen nodig had. Kon die nergens anders los bestellen, maar hoer wel! Werd super vriendelijk te woord gestaan en volgende dag ontving ik de onderdelen. Waanzinnige service!!
Goede service en communicatie
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Mvg, Horecarama
Goede producten, service en prijs, wat wil je nog meer!
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Mvg, Horecarama
Prima overleg over de lopende bestelling en geregeld telefonisch op de hoogte gehouden van het verloop ervan
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Mvg, Horecarama
Ik werd gebeld over 1 a 2 dagen vertraging ivm gecombineerde verzending. Zeer correct.
In één woord,ging super.
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Mvg, Horecarama
Snel besteld en de volgende dag in huis. Alles top
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Mvg, Horecarama
Besteld, binnen 24 uur ontvangen en opgehangen. En...prima produkt tegen een goede prijs. Wat wil de mens nog meer. Dank je wel.
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Mvg, Horecarama
Vlot besteld en ontvangen binnen de aangegeven tijd. Correct bedrijf.
Reitdiep 4
3077AZ Rotterdam
HorecaRama is dé online en offline groothandel voor al uw horeca apparatuur en horeca benodigdheden met scherpe prijzen en hoogstaande service! Groot assortiment van koelkast, friteuse, snijplank tot lepel.