Goede frituur, netjes geregeld.

Vorig jaar ook frituren gekocht, werken mooi. Nu nog 1 extra erbij gehaald en weer netjes volgens afspraak geleverd.

Super seller

Uitmuntend

Ik had mijn bestelling eerst voor afhalen geboekt, maar wilde het toch bezorgd hebben, een telefoontje en geregeld helemaal top!

• Communicatie

Fijne communicatie en snelle levering

Bestel voor de derde keer en de service is elke keer top!

• Communicatie

's Middags bestelt, 1 dag later in huis, grote doos, goed verpakt, alles volgens afspraak

• Communicatie

Vriendelijk, behulpzaam, nette prijs.

Ik kon nergens een spoeltafelblad vinden met de afmetingen die ik wilde en voor een nette prijs uiteraard. Bij deze firma hebben ze meegedacht en gezocht en er 1 gevonden. Moest wel nog gemaakt worden, maar dat vond ik niet erg. Super gedaan.

Snel en goed.

goede website.

• Communicatie

Product is ook wat ik besteld heb, dus geen goedkoop alternatief. Snel geleverd en zonder poespas, in deugdelijk verpakking. Kortom, gewoon goed!

• Communicatie N.v.t.

Kapot product gekregen zonder garantie

Helaas slechte ervaring bij laatste aankoop. Kapot product toegestuurd gekregen. Product opgestuurd en volgens hun ‘service’ werkt het naar behoren. Helaas na aansluiting was probleem nog steeds aanwezig. Volgens hen was het niet correct aangesloten , echter was het een vervanging van een toestel en wist ik perfect hoe aan te sluiten! Na verschillende foto’s en video’s met bewijs van lekkage, is het echter nog steeds niet opgelost. Voor betreffend product werd namelijk geen service aangeboden in België ( ik moest met mijn oven en toebehoren zelf naar hun servicecenter in Nederland!!) Ik heb het ondertussen opgegeven, ik kan mijn tijd wel beter gebruiken! Ik koop opnieuw bij een concurrent!!

Krijg wat ik wil.

Lang naar de spatels gezocht, bij een Duitse firma gevonden, maar die leverde niet in Nederland. Ze zijn precies wat ik wil.

• Communicatie N.v.t.

Product zoals omschreven en snel geleverd.

Duidelijk website, accurate levering.

Slecht

Heb je product nog niet gekocht? Doen ze alles om te kopen. Luisteren ze naar jou wensen. Word je tien keer gebeld. Positief allemaal Hebt uw product in je huis. Na twee dagen is die stuk. En jij zou denken het valt onder de garantie. Maar deze mensen verzinnen toch iets anders om onderuit te komen. Voor mij is de eerst een de laatste keer.

Zeer netjes

Doet wat ze beloven

Goed en betrouwbaar bedrijf

Prima komen de afspraken goed na en krijg wat je besteld

Aanbeveling waard

Meedenkend, behulpzaam, alle vragen(problemen) opgelost.

Product al 2 x toegezegd, nog steeds biet geleverd

Zie hierboven

• Kwaliteit N.v.t.

Uitermate goede service

Vriendelijk | snel geleverd | zou hier weer bestellen

• Communicatie

Goede service, zeer klantvriendelijk.

Super behulpzaam. Iets niet in orde, 2 dagen erna was het opgelost.

• Communicatie

goede service en zeer snelle levering

aanrader / grote keuze / correcte levering

Madam Chen Rotterdam

Wij hadden een complete oplossing voor onzer nieuwe Concept via Horecarama. Van plattegrond tekening tot Bar en keuken inmeten alles word voor ons gedaan. Onzer ervaring met Horecarama is perfect...ook de After service is exquisite! Op lokatie inmeten en RVS maatwerk binnen 1 week designed en geleverd! Joost

Snelle levering.

Allesprima verlopen

Alles geleverd zoals affgesproken niks op aan te merken

• Communicatie

Eenvoudig online bestellen en snel geleverd

Ik heb online een nieuwe vrieskast besteld, duidelijke informatie over het product, alsmede over de bezorging. Snel in huis ben er blij mee

Voor de 1e keer een bestelling gedaan, keurig en professioneel afgehandeld

Reitdiep 4

3077AZ Rotterdam

010-7852046

Over HorecaRama BV

HorecaRama is dé online en offline groothandel voor al uw horeca apparatuur en horeca benodigdheden met scherpe prijzen en hoogstaande service! Groot assortiment van koelkast, friteuse, snijplank tot lepel.